Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Szeptem informuję że chyba po najgorszym

Autor: Joaśka Ż. • 13.05.2006 18:25 • 10 odpowiedzi

Joaśka Ż.

13.05.2006 18:25

Odpowiedz
Ale jeszcze przed PET więc szeptem... Maciek/Gand został potraktowany przez lekarzy jako samodzielnie funkcjonująca jednostka i skierowany na comiesięczne kontrole. Znaczyłoby to, że można szepnąć coś o ozdrowieńcu nowym/powtórnym.
Szczęśliwa mamusia
(ale w serduchu dalej podejrzliwa)

baldi

13.05.2006 18:29

Odpowiedz

O 20:25, dnia 2006-05-13 Joaśka Ż. napisał(-a):

Gand został potraktowany przez lekarzy jako samodzielnie funkcjonująca jednostka

Szczęśliwa mamusia (ale w serduchu dalej podejrzliwa)

no to teraz niech mamuska wyciagnie z pefronuf i innych organizacji "pomocnych" jak najwiecej kasiory, zeby choc troche latwiej bylo.

a, Mlody - witaj wsrod zywych znowu

Zoisyte

14.05.2006 12:12

Odpowiedz

O 20:25, dnia 2006-05-13 Joaśka Ż. napisał(-a):

Ale jeszcze przed PET więc szeptem... Maciek/Gand został potraktowany przez lekarzy jako samodzielnie funkcjonująca jednostka i skierowany na comiesięczne kontrole. Znaczyłoby to, że można szepnąć coś o ozdrowieńcu nowym/powtórnym.

Szczęśliwa mamusia

(ale w serduchu dalej podejrzliwa)

Górą nasi Gand :)

I pamiętaj jedną radę, trzymaj się z daleka od wszystkiego co kończy się na -ica (żenśkie=złe :) )

ziarnica, śliwowica, dziewica....ups....o czym to ja...hmm

Graty Młody, żyj długo :)

ozgrozo

14.05.2006 12:37

Odpowiedz

O 14:12, dnia 2006-05-14 Zoisyte napisał(-a):

I pamiętaj jedną radę, trzymaj się z daleka od wszystkiego co kończy się na -ica (żenśkie=złe :) )

ziarnica, śliwowica, dziewica....ups....o czym to ja...hmm

ziarnica Twoj wrog ;)

ale idac tropem Zoisytego mozna tak dalej: grzybica, lecznica, kostnica, ASICA.. ;) wystrzegac sie nalezy prysznica..

chyba jednak za daleko to poszlo :>

Asica

14.05.2006 14:40

Odpowiedz

O 14:37, dnia 2006-05-14 ozgrozo napisał(-a):

ale idac tropem Zoisytego mozna tak dalej: grzybica, lecznica, kostnica, ASICA.. ;) wystrzegac sie nalezy prysznica..

chyba jednak za daleko to poszlo :>

Moze za daleko,a moze i nie :| no,ale zapewne masz racje BALDI..wystrzegac sie "ASICY" :(( bo to przeciez zło wcielone w babska skore,prawda? :((

baldi

14.05.2006 15:02

Odpowiedz

O 16:40, dnia 2006-05-14 Asica napisał(-a):

no,ale zapewne masz racje BALDI..wystrzegac sie "ASICY" :(( bo to przeciez zło wcielone w babska skore,prawda? :((

nieprawda

małgo

15.05.2006 07:25

Odpowiedz

Moze za daleko,a moze i nie :| no,ale zapewne masz racje BALDI..wystrzegac sie "ASICY" :(( bo to przeciez zło wcielone w babska skore,prawda? :((

Asia nie kokietuj ;-)))))

Asica

15.05.2006 09:25

Odpowiedz

O 09:25, dnia 2006-05-15 małgo napisał(-a):

Nie kokietuj? :| Łoooo matko,a gdziez Ty w moim wczesniejszym poscie kokieterie wynalazla?:| Chyba mamy jakis problem z komunikacja ;) No w sumie Ty z poludnia CHYBA, ja ze wschodu, wiec wszystko mozliwe ;)

małgo

15.05.2006 11:12

Odpowiedz

O 11:25, dnia 2006-05-15 Asica napisał(-a):

Nie kokietuj? :| Łoooo matko,a gdziez Ty w moim wczesniejszym poscie kokieterie wynalazla?:| Chyba mamy jakis problem z komunikacja ;) No w sumie Ty z poludnia CHYBA, ja ze wschodu, wiec wszystko mozliwe ;)

O Bozszzz a czemu sie tak unosisz? To było luzne humorystyczne stwierdzenie , moze zbastuj i przestań doszukiwac sie na kazdym kroku szpili.Wiecej dystansu do siebie kobieto.

Asica

15.05.2006 12:25

Odpowiedz

O Bozszzz a czemu sie tak unosisz?

Łoooo matko,a gdziez Ty znowu uniesienie wynalazla? :)

To było luzne humorystyczne stwierdzenie , moze zbastuj i przestań doszukiwac sie na kazdym kroku szpili.

Widocznie mamy inne poczucie humoru ;) bo nie zauwazylas,ze ja Twoj post TEZ potraktowalam humorystycznie (patrz dobrze na emoty :) ;) uzyte w moim wczesniejszym poscie;)

Wiecej dystansu do siebie kobieto.

Dystansu "ci u nas dostatek"

Zoisyte

16.05.2006 12:34

Odpowiedz

O 14:25, dnia 2006-05-15 Asica napisał(-a):

O Bozszzz a czemu sie tak unosisz?

Łoooo matko,a gdziez Ty znowu uniesienie wynalazla? :)

To było luzne humorystyczne stwierdzenie , moze zbastuj i przestań doszukiwac sie na kazdym kroku szpili.

Widocznie mamy inne poczucie humoru ;) bo nie zauwazylas,ze ja Twoj post TEZ potraktowalam humorystycznie (patrz dobrze na emoty :) ;) uzyte w moim wczesniejszym poscie;)

Wiecej dystansu do siebie kobieto.

Dystansu "ci u nas dostatek"