Ogólne
Mój wątek i moje pierwsze pytanie.
Gdzie najlepiej w Warszawie udac sie do onkogola, bo nie wiem gdzie isc i ponoc nie trzeba miec skierowania... mam troche tych objawow od jakiegos czasu no ale o tym napisze pozniej.pozdrawiam
Wyniki USG - jakie prawdopodobieństwo?
Hej wszystkim!To mój pierwszy wątek, i sprawa dosyć świeża po konto założyłam przed chwileczką, a z badania usg wrociłam kilka godzin temu.Powiększone węzły chłonne mam od 6-7 lat - szyjne i zauszne (...
Powiększony węzeł
WitamJa od 3 miesięcy wiem, że mam powiększony węzęł pod żuchwą w sumie to wyczuwalne mam dwa węzły. Zauważylem je przez przypadek. Zacząlem cierpiec na niezyt gornych drog oddechowych i przypadkiem s...
PODZIĘKOWANIA
DZIĘKUJĘ WAM... ZA TO ŻE JESTEŚCIE.. Zarzekałam się że nigdy nic tu nie napiszę, wydaje mi się że bałam się, że jeżeli to zrobię to przypieczętuję fakt że naprawdę jestem chora, wiem że to irracjonaln...
nocne pocenie sie
jak rano wstaje to mam mokra podkaszulke na piersi jestem 2 lata po auto czy to moze byc powrod ZZ Prosze o porade jesli cos takiego bylo takrze u ciepie
Nawrót?
Czy myślicie ze jest możliwy miesiąc po PET który wyszedł dobrze nawrót ziarnicy? Aż tak szybko? A może PET żle opisali?
skutki uboczne radioterapii???
Witam,Obecnie jestem jakieś 3 tygodnie po radioterapii. Dawkę miałąm dosyć silną bo 40 Gy. Całą radioterapię zniosłam dość dobrze, no może w przedostatnim tygodniu nieco padałam z nóg, ale po weeken...
ostatnie stadium
Pisalam was wczesniej ze po 9.5 roku po autoprzeszczepie zachorowałam na mesotheliome,mam IV stadim choroby,nie nadaje sie już do operacji,pozostała chemia paliatywna.Będę leczyc się w CO w Warszawie....
SOLARIUM
czy mogę opalać się na solarium po 2 latach od skończonego leczenia? proszę o odpowiedź.
WOŚP co sądzicie o tej akcji???
Jak w temacie, co sądzicie o akcjii Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy???Ja osobiście jestem jak najbardziej za, nawet pracowalam w sztabie i rowniez kwestowalam wczoraj u siebie w miescie. Przypom...
Wygrać po raz drugi?
Zastanawiam się czy jest na forum wielu ludzi ktorzy po raz drugi wygrali z ziarnicą? Czy jest to wogóle możliwe? Ziarnicę po nawrocie leczy się chyba zdecydowanie gorzej prawda? A jednak czy ktoś wyg...
sok noni
chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś z Was słyszał o stosowaniu soku noni przy leczeniu(wspomaganiu leczenia)chłoniaków.Z góry bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Jak długo może rozwijać się ziarnica?
j.w
CO w Lublinie
Powiedzcie jakie macie doświadczenia z leczeniem w CO w Lublinie/ CZy jest to dobry szpital?
Czego życzymy sobie w Nowym Roku :)
Chciałabym żebyśmy sobie wszyscy w tym miejscu wpisywali swoje życzenia Noworoczne - te mniej lub bardziej skryte :)te które są możliwe do spełnienia, i te które są tylko ulotnym marzeniem :) w końcu...