KasiaP
17.12.2007 18:57
Cześć Wam jestem tutaj w sumie nowa :-)choć już dawno chciałam się zalogować ale jakoś tak zwlekałam.A wiec mam 17 lat chorowałam na Ziarnice Złośliwa , 30 grudnia minie rok od czasu kiedy pierwszy raz znalazłam sie w szpitalu:-) w lipcu zakończyłam leczenie. Jestem po 6 cyklach chemioterapii i radioterapii ... podczas leczenia bywało różnie raz było lepiej raz było gorzej . Ogólnie choroba zmieniła mnie bardzo , mam problemy ze sobą a raczej ze swoja psychika nie mogę poradzić sobie z lekiem jeśli można to tak nazwać , to znaczy czuje się nie akceptowana wydaje mi sie że nikt nie chce ze mną rozmawiać kolegować sie chodzić na imprezy dlatego że jestem inna od nich wszystkich dlatego że byłam chora , czasem myślę że to może dlatego że nie mam włosów i chodzę w peruce? sama nie wiem jak to jest , ale to jest jakaś blokada nie wiem czy z mojej strony czy z strony znajomych . Czuje sie odrzucana i niechciana , czasem wydaje mi się również ze to ja sobie tak wmawiam do głowy , być może nie przeczę ... a skoro tak to co ja mam zrobić ? żeby sie przełamać ? Może ktoś z Was też miał taki problem? Dodam że chodzę do psychologa ale jakoś mi to nie pomaga ... Mam też duże problemy z nauka w szkole , nie potrafię się uczyć jak dawniej , no i stopnie są niższe ;( .A no i powiem jeszcze ze podczas leczenia , było ze mną całkiem ok , załamałam sie bardziej po leczeniu . Przepraszam że się tak rozpisałam , w sumie nie na ważny temat , ;-)