Ogólne
Pomozcie mi :(
Witajcie. Mam bardzo przykra wiadomosc :( Otoz 5 maja po dlugiej i wyczerpujacej walce z zyciem zmarla moja kolezanka z ktora lezalam razem w sali w klinice. Jest mi bardzo smutno i przykro i wogole j...
badania w kierunku chloniaka
witam bylam ostatnio u onkologa specjalnosci radiolog robil mi usg mam 6 guzkow wielkosci ok 2 cm srednicy radiolog mowil ze wygladaja na odczynowe z zachowana zatoka ale to ze mam je tak dlugo od pon...
Chlamydia
maniakalnie interesuję sie ostatnio pasożytami, grzybami itp. Wyczyłałam, że za ziarnicę może być odpowiedzialna chlamydia. Czy ktoś z Was ziarniaków spotkał się z taką informacją? (wyczytalam to tu:...
co mam o tym myśleć?
badania kontrolne do kwietnia tego roku OK, TK ,morfologia(od auto minęło 7 lat),badanie Usg br. pojedyńcze węzeły biodrowe okołó 2 cm lewa i prawa strona ,poprzednie badania TK okozało się że nie obe...
wracać nie wracać oto jest pytanie
Od 01.06.2009 wracam do pracy ale: pracuję w laboratorium przy farbach przemysłowych, rozpuszczalniki i te klimaty. Przez cały okres choroby zastanawiałam się jaki to miało wpływ na pojawienie się cho...
NIEPOKOJĄCA MORFOLOGIA
Witam serdecznie,Przyznam, ze prawie od roku tu nie zagladalam. Jestem 2 lata po leczeniu. Kontrolna tomografia wykazala zwolknienie. Kontrolowalam morfologie i bylo ok. Po 10 miesiacach pokusilam sie...
DHAP
Mam pytanie do osob leczacych się na zz. Jak długo trwał wasz pobyt w szpitalu od momentu rozpoczęcia leczenia DHAP-em do momentu wyjscia ze szpitala ?
moja wznowa
pojutrze zaczynam ABVD ...mam wznowę. Moja historia jest długa, ale streszczę ją w kilku słowach.Pewnego wiosennego dzionka w 2000 roku błędnie stwierdzono u mnie chłonniaka typu B. po kilku miesiącac...
maniakalne macanie się po szyi
Witam!Jestem niby/podobno/wszystko na to wskazuje zaleczona :) i mam pytanie jak często sprawdzacie obecność powiększonych węzłów szyjnych i czy to kiedyś mija? U mnie jest to prawie obsesja. Niby spr...
Anemia i guzy na szyi
Witam serdecznieJestem tu po raz pierwszy. Stronę znalazłam szukając informacji. Jestem mamą 9 letniego Daniela. Mój syn urodził się z jedną nerka, od dłuższego czasu źle się czuł. Myślałam, że może m...
Jak szybko rosną węzły ???
Witam, od dłuższego czasu zmagam się z powiększonymi węzłami, ale że też i ciągle mam przewlekłą nie dającą się wyleczyć infekcję zatok to też całe to powiększenie węzłów zwala się właśnie na to. Nie...
Czy chorzy na raka mają prawo zakładać rodzinę?
http://dziecko.onet.pl/25791,4,4,czy_chorzy_na_raka_maja_prawo_zakladac_rodzine,artykul.htmlTaki artykuł znalazłam dziś w necie. O ile temat artykułu kompletnie nieadekwatny do treści, to sama treść c...
Niskie PLT
Witam. Moja dziewczyna miała badania krwi wyszło jej że ma PLT - 89, dość mocno zaniżone. Co to może oznaczać ? Błagam was o pomoc.
mam pytanie...
Witam! Czy ktoś może udzielic mi odpowiedzi: Czy nagłe wybuchy goraca, oraz ogólne zmęczenie są objawem choroby ZZ? Czy może ktoś napisa mi wszyskie objawy jakie występują podczas tej choroby. Z góry...
Pet
HEj trzymajcie kciuki jutro jade na peta oby teraz juz dobrze było :):)żeby w końcu mogli mi zrobic autoprzeszczep i żebym mogła juz tez być zdrowa i dołączyć do GO