Evi
18.04.2009 21:09
Jestem tu po raz pierwszy. Stronę znalazłam szukając informacji.
Jestem mamą 9 letniego Daniela. Mój syn urodził się z jedną nerka, od dłuższego czasu źle się czuł. Myślałam, że może ma to związek z nerką....co nadal też badamy.
Zrobiliśmy mu badania krwi i moczu. Okazało się, że ma anemie, zaczął brać żelazo i troszkę lepiej się czuł. Bo był bardzo słaby, wiecznie zmęczony, było mu często nie dobrze przy jedzeniu, nadal tak bywa...
Cały grudzień i styczeń prawie chorował, ciągłe przeziębienia...Zobaczyłam że ma na szyi jakiś guz. To bylo chyba w lutym pod koniec. Pokazałam to pani doktor, ta powiedziała, że to powiększone węzły chłonne, tyle że ten guz miał średnicy z około centymetr i był dobrze widoczny.
To co mnie też nie pokoiło, to tłuszczaki na plecach, nie daleko ramienia. Dziś go znów sprawdzałam i się mocno przestraszyłam, obok tego jednego guza na szyi ma drugiego, nieco niżej, oraz trzeciego po drugiej stronie. Nie bolą go, ale są spore...A przecież nie choruje juz ładne parę tygodni. Tłuszczaków też się więcej zrobiło, weszły mu na rękę, tak lekko w kierunku pachy.
Nie wiem co mam myśleć, ale zaczęłam się bać, W poniedziałek mam zamiar iść do doktor i poprosić by dała skierowanie na zbadanie tych guzów.
Proszę was o jakąś opinie, rade...