Ogólne
Dzidziuś po chemi?? Jak to jest??
Hej, witam serdecznie!! Mam pytanie, raczej do dziewczyn??Jestem 3lata po chemioterapii, moja onkolog mówi że z dzieckiem należy poczekać tak 5lat po chemii:)Zastanawia mnie jak to jest być w ciąży po...
bóle w klatce
Witam,W sierpniu zakończyłam 12ABVD, w październiku RADIO.Zaczęłam chodzic na basen, powoli odzyskiwać formę, ale ostatnio jakoś w klatce odczuwam ciężar, jakiś ucisk, nie wiem sama jak to uczucie naz...
Opuchlizna stawu łokciowego........
Witajcie:)Mam takie nietypowe pytanie..Czy ktoś z Was miał po leczeniu utrzymującą się dosyć dużą niebolącą opuchliznę stawu łokciowego?Czy to może mieć związek z nasza chorobą?..Podstawowe badania k...
Odnosnie biopsji
Mam pytanie do osob ktore juz przeszly ten niefortunny zabieg. Czy robi sie go pod narkoza na sali operacyjnej czy wystarczy znieczulenie ogolne i gabinet zabiegowy. Komus moze wydac sie to pytanie sm...
jakie wykonac badania
Witam!!!Ja jak wiekszosc tu nieznanych z pytaniem "czy to ziarnica"?Od jakis dwoch, trzech lat wyczuwam powiekszony wezel chlonny na szyji. Procz tego jakis rok temu mialam dosc duza wysypke na twarzy...
Neupogen
Chciałabym oddać 2 opakowania neupogenu. Ważny do kwietnia tego roku i przechowywany w lodówce. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość.
POMORSKIE ANDRZEJ
Witam szukam osob z pomorskiego i nie tylko kturzy tak jak ja maja ZZ do wspólnych pogadanek i wymiany doswiadczen z walka z ZZ Czekam na was GG10680926
śledziona
witam. po moim badaniu PET stwierdzono proces rozrostowy w sledzionie i skierowali na chemioterapie (poprzednia zakonczona 08 2007 i radio zakonczone 11 2007). Bardzo sie tym podlamalem wiec wzialem w...
Mój wątek i moje pierwsze pytanie.
Gdzie najlepiej w Warszawie udac sie do onkogola, bo nie wiem gdzie isc i ponoc nie trzeba miec skierowania... mam troche tych objawow od jakiegos czasu no ale o tym napisze pozniej.pozdrawiam
Wyniki USG - jakie prawdopodobieństwo?
Hej wszystkim!To mój pierwszy wątek, i sprawa dosyć świeża po konto założyłam przed chwileczką, a z badania usg wrociłam kilka godzin temu.Powiększone węzły chłonne mam od 6-7 lat - szyjne i zauszne (...
Powiększony węzeł
WitamJa od 3 miesięcy wiem, że mam powiększony węzęł pod żuchwą w sumie to wyczuwalne mam dwa węzły. Zauważylem je przez przypadek. Zacząlem cierpiec na niezyt gornych drog oddechowych i przypadkiem s...
PODZIĘKOWANIA
DZIĘKUJĘ WAM... ZA TO ŻE JESTEŚCIE.. Zarzekałam się że nigdy nic tu nie napiszę, wydaje mi się że bałam się, że jeżeli to zrobię to przypieczętuję fakt że naprawdę jestem chora, wiem że to irracjonaln...
nocne pocenie sie
jak rano wstaje to mam mokra podkaszulke na piersi jestem 2 lata po auto czy to moze byc powrod ZZ Prosze o porade jesli cos takiego bylo takrze u ciepie
Nawrót?
Czy myślicie ze jest możliwy miesiąc po PET który wyszedł dobrze nawrót ziarnicy? Aż tak szybko? A może PET żle opisali?
skutki uboczne radioterapii???
Witam,Obecnie jestem jakieś 3 tygodnie po radioterapii. Dawkę miałąm dosyć silną bo 40 Gy. Całą radioterapię zniosłam dość dobrze, no może w przedostatnim tygodniu nieco padałam z nóg, ale po weeken...