Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

Tak tylko piszę:)

Miłego tygodnia życzę Wam wszystkim.U nas dzisiaj jakaś jesienna pogoda...

odpowiedzi: 3 16 lat temu

Pomocy?

Witam Was serdecznie :)Jestem tu nowa , ale nie jestem chora.Potrzrebuję Waszej pomocy , a sprawa stoi tak :Mojaj mama po urodzeniu mnie zachorowała na zz.Co prawda urodzila mnie w 1990,a chorobe stwi...

odpowiedzi: 9 16 lat temu

pieprzyki

Witam. Obecnie mój Syn jest e remisji po leczeniu 3 beacop i 3 abvd, które skończył 9.06.2009. Mamy problem, od miesiąca pojawiły się na jego ciele, szczególnie na twarzy i rękach, nogach liczne piepr...

odpowiedzi: 2 16 lat temu

Normalna praca po ZZ???

czy jesli wyleczy sie chorobe to jest mozliwosc zeby po paru latach wrocic do normalnej pracy albo niemozna juz wiecej "ciezko" pracowac??

odpowiedzi: 44 16 lat temu

Informacja

Centrum Onkologii w Warszawie ma własnego PETa,Tydzień temu robiłam badanie kontrolne.Mieści się na parterze budynku szpitalnego,po prawej stronie Zakładzie Medycyny Nuklearnej,czekałam bardzo krótko,

jestem nowa...

odpowiedzi: 4 16 lat temu

Czy to ziarnica?

Witajcie. Jestem Ola i mam 33 lata. Zwracam sie do Was o pomoc, gdyz mam problem. W marcu tego roku wyczulam u siebie guzka pod pacha. Na poczatku nie zaprzatalam sobie nim glowy, bo myslalam, ze wysk...

odpowiedzi: 1 16 lat temu

rokowania

Mam pytanie, czy rzeczywiście typ MC ma gorsze rokowania niż pozostałe? Wśród ozdrowieńców są przecież osoby, które wyszły z ziarnicy, mając klasyfikację MC. Pozdrawiam

odpowiedzi: 1 16 lat temu

gorzów, poznan hematologia

witamczy ktos z was leczy sie w gorzowie na hematologii w szpitalu wojewodzkim?chcialabym poznac wasze opinie, poniewaz moj tata leczy tam chloniaka a nie bardzo jestesmy zadowoleni ( moze przez brak...

odpowiedzi: 0 16 lat temu

radioterapia problem:(:(:(

bardzo prosze pomozcie mi:(:(jestem 2 tygodnie po naświetleniach mialam naswietlna szyje i klatke piersiowa i plecy ogolnie srodpiersie... i zachcialo mi sie zarzucic na szyje czarny szal i szyja po s...

bioenergoterapeuci

witam,byłam u laryngologa i po wizycie wiem tyle mam powiekszone wezły szyjne 23x12x7 a 2 18x12 sa podłużne z wneka doktor twierdzi ze narazie mamy brać kolejny antybiotyk ,przepisany na 10 dni mam r...

odpowiedzi: 16 16 lat temu

Leczenie w UK

Leczenie w UK!!!Szukam ludzi walczacych z zz na wyspach aby porozmawiac o tutejszym leczeniu i wszystkim co sie do niego odnosi.>

odpowiedzi: 7 16 lat temu

2 września-szpital

3. 09 mam mieć wycięty węzeł chłonny. A potem czekanie na wynik. Długie 10 dni w niepewności. Ale Wy wiecie jak to jest....Co się wtedy czuje.....Mam wokół siebie dużo wspaniałych ludzi, którzy mnie w...

leczenie

Może podyskutujemy na temat ośrodków, w których leczona jest ziarnica. Myślę, że to jest dobry temat, bo opieka w medyczna, podejście do pacjenta, delikatnie mówiąc, pozostawia wiele do życzenia.IHKU...

odpowiedzi: 5 16 lat temu

skurcze łydek

Witam wszystkich,moj maz ma zdiagnozowana ZZ. Poczatkowo trafil na oddział nerologiczny z podejrzanym skurczem łydek. Skurcze były i sa nadal na tyle uciążliwe ze nie moze sie samodzielnie poruszac. P...

odpowiedzi: 3 16 lat temu