Ogólne
Tak tylko piszę:)
Miłego tygodnia życzę Wam wszystkim.U nas dzisiaj jakaś jesienna pogoda...
Pomocy?
Witam Was serdecznie :)Jestem tu nowa , ale nie jestem chora.Potrzrebuję Waszej pomocy , a sprawa stoi tak :Mojaj mama po urodzeniu mnie zachorowała na zz.Co prawda urodzila mnie w 1990,a chorobe stwi...
pieprzyki
Witam. Obecnie mój Syn jest e remisji po leczeniu 3 beacop i 3 abvd, które skończył 9.06.2009. Mamy problem, od miesiąca pojawiły się na jego ciele, szczególnie na twarzy i rękach, nogach liczne piepr...
Normalna praca po ZZ???
czy jesli wyleczy sie chorobe to jest mozliwosc zeby po paru latach wrocic do normalnej pracy albo niemozna juz wiecej "ciezko" pracowac??
Informacja
Centrum Onkologii w Warszawie ma własnego PETa,Tydzień temu robiłam badanie kontrolne.Mieści się na parterze budynku szpitalnego,po prawej stronie Zakładzie Medycyny Nuklearnej,czekałam bardzo krótko,
jestem nowa...
Czy to ziarnica?
Witajcie. Jestem Ola i mam 33 lata. Zwracam sie do Was o pomoc, gdyz mam problem. W marcu tego roku wyczulam u siebie guzka pod pacha. Na poczatku nie zaprzatalam sobie nim glowy, bo myslalam, ze wysk...
rokowania
Mam pytanie, czy rzeczywiście typ MC ma gorsze rokowania niż pozostałe? Wśród ozdrowieńców są przecież osoby, które wyszły z ziarnicy, mając klasyfikację MC. Pozdrawiam
gorzów, poznan hematologia
witamczy ktos z was leczy sie w gorzowie na hematologii w szpitalu wojewodzkim?chcialabym poznac wasze opinie, poniewaz moj tata leczy tam chloniaka a nie bardzo jestesmy zadowoleni ( moze przez brak...
radioterapia problem:(:(:(
bardzo prosze pomozcie mi:(:(jestem 2 tygodnie po naświetleniach mialam naswietlna szyje i klatke piersiowa i plecy ogolnie srodpiersie... i zachcialo mi sie zarzucic na szyje czarny szal i szyja po s...
bioenergoterapeuci
witam,byłam u laryngologa i po wizycie wiem tyle mam powiekszone wezły szyjne 23x12x7 a 2 18x12 sa podłużne z wneka doktor twierdzi ze narazie mamy brać kolejny antybiotyk ,przepisany na 10 dni mam r...
Leczenie w UK
Leczenie w UK!!!Szukam ludzi walczacych z zz na wyspach aby porozmawiac o tutejszym leczeniu i wszystkim co sie do niego odnosi.>
2 września-szpital
3. 09 mam mieć wycięty węzeł chłonny. A potem czekanie na wynik. Długie 10 dni w niepewności. Ale Wy wiecie jak to jest....Co się wtedy czuje.....Mam wokół siebie dużo wspaniałych ludzi, którzy mnie w...
leczenie
Może podyskutujemy na temat ośrodków, w których leczona jest ziarnica. Myślę, że to jest dobry temat, bo opieka w medyczna, podejście do pacjenta, delikatnie mówiąc, pozostawia wiele do życzenia.IHKU...
skurcze łydek
Witam wszystkich,moj maz ma zdiagnozowana ZZ. Poczatkowo trafil na oddział nerologiczny z podejrzanym skurczem łydek. Skurcze były i sa nadal na tyle uciążliwe ze nie moze sie samodzielnie poruszac. P...