Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

radioterapia problem:(:(:(

Autor: inesss • 27.08.2009 10:06 • 2 odpowiedzi

inesss

27.08.2009 10:06

Odpowiedz
bardzo prosze pomozcie mi:(:(jestem 2 tygodnie po naświetleniach mialam naswietlna szyje i klatke piersiowa i plecy ogolnie srodpiersie... i zachcialo mi sie zarzucic na szyje czarny szal i szyja po spoceniu zafarbowala ciut od niego;/;/
po 2 tygodniach czyli wczoraj poszlam do lekarza ktory prowadzil mnie na radioterapii zdjelam szal pokazalam ze mi sie zabarwila szyja i zapytalm sie czy juz moge sie umyc ona popatrzyla stwierdzila ze nie ma duzego odczyny (patrzyla tylko na szyje)i moge sie umyc bialym jeleniem a przed umycuiem oliwa sie nasmarowac...wczoraj po umyciu jakos uswiadomilam sobie to ze ona dekoldu ani plecow nie widziala!!! a powiedziala ze moge sie myc wiec sie umylam co prawda szybko gora 5 min ;/ bo balam sie dluzej....jednak plecy byly bardziej czerwone od szyji tylko ona tego nie zobaczyla:(:(:(:( cos moze mi sie stac ?? prosze odpiszcie :(:(:( bardzo sie boje poszlabym do niej ale wczoraj byla ostatni dzien i dziiaj juz ma urlop....

kasia

27.08.2009 11:07

Odpowiedz

Nie bój się nic Ci nie będzie.

zoisyte

27.08.2009 11:08

Odpowiedz

O 12:06, dnia 2009-08-27 inesss napisał(-a):

cos moze mi sie stac ?? prosze odpiszcie :(:(:( bardzo sie boje poszlabym do niej ale wczoraj byla ostatni dzien i dziiaj juz ma urlop....

Niestety...nic Ci nie będzie.

Będziesz żyć