Ogólne
Badanie PET
Witamniedawno miałam badanie PET. Jestem w trakcie chemioterapii. Wczoraj przy wypisie otrzymałam krótką notkę, że nie ma ognisk aktywnych, co mnie bardzo cieszy,i że nastąpiła remisja. Czy nie powinn...
Nawrót?
Witajcie. Jestem 1.5 roku po chemii i troszkę ponad rok po radio. Moim głównym objawem był ból po wypiciu najmniejszej ilości alkoholu. Dziś po wypiciu wina pojawił się ból. Co prawda przebiegło to ni...
Dostalam list
15 lat temu mialam ziarnice zlosliwa. Ostatnio mialam rtg. Klinika wyslala mi list: ,,W zwiazku z wynikiem RTG kl. piersiowej prosimy o zgloszenie sie w najblizszych dniach do tut. I.O.,, O czym ten...
Ból łydek i stóp
Od kilku tygodni mam problem z łydkami i stopami.Przez jakiś czas ból pojawiał się sporadycznie i znikał a od niedawna utrzymuje się cały czas. Szczególnie bolą mnie pięty...Pojawia się też ból stawów...
Pomożcie
Witajcie mam pytanie czy jest możliwość przetransportowania meża z Olsztyna Do Warszawy bo jak wam pisałam miesiac temu mial 40 stopni goraczke a 11 lat ziarnice temu, wycieli mu 3 węzły i nie wiedza...
SGN-35/TK/USG/BACC
cześć,mam nietypową sytuację. Uczestniczę w badaniu klinicznym SGN-35 w CO po autotransplantacji, mam za soba 10 podań. Od 2 miesięcy odczuwam zgrubienie na szyi, z nasilającym się bólem. Od jakiś 2-3...
alkohol
Ile po zakończonej radioterapii nie można pić alkoholu?
krążenie
witam,po autoprzeszczepie zaobserwowałem - zwłaszcza w chłodniejsze dni -tendencję do nadmiernego wychładzania końcówek palców rąk (zwłaszcza) i stóp. Obserwuję, że robią sie wówczas zółte, a przy moc...
mam powrót
Witajcie po 11 latach mam powrót ziarnicy ,miałem transfuzje krwi,mam dalej gorączke 39,8 stopni jutro zadecyduja co ze mna dalej beda robic ,.Mam pytanie czy jest ktoś kto przezył drugi powrot ziarni...
bóle mięsni i kręgosupa
Mam pytanko czy to normalne???boli mnie często kręgosłup i mięśnie jestem po radioterapii...czekam na pet
Problemy z portem...
Od prawie 2 lat mam port założony...na obecną chwilę port się opuścił, uwypuklił, jest zaczerwieniony, boli wokół niego i promieniuje aż do pachy...przy ostatnim pobieraniu krwi był problem...ob 60......
co to jest ta WIELKA STOPA
sorki,ale czytam i czytam forum i co jakis szas przewijasie WIELKA STOPA??/wtajemniczcie mnie!!!!!
DIETA...CZY KONIECZNA?
WitajcieMam złośliwego chłoniaka śródpiersia...po I i II chemii trzymałam ostro dietę, ale z czasem zauważyłam, że tylko kilka dni po chemii czuję się źle, a później wraca mi straszny apetyt..biorę st...
węzły zwukniałe
Czy komuś z Was został po leczeniu węzeł wyczuwalny ale okazało się że jest zwłókniały?Dzisiaj skończyłam radio ale nadal mam dwa węzły wyczuwalne nad obojczykiem...pet dopiero za 2 miesiące.I teraz 2...
Chlonniak
Witam serdecznie , mam nadzieje ,że dobrze dobrałem miejsce, jeśli nie wybaczcie. Bo pisze to cały roztrzęsiony. Mój ojciec od ponad 1,5 roku miał różne bardzo dziwne objawy , zaczęło się od ogólnego...