Ogólne
AZS
hej, witam wszystkich, czy ktoś z was choruje też na atopowe zapalenie skóry,mój dermatolog stwierdził,ze to skutek chemioterapii jaka przeszłam, 1,5 roku temu, trochę mnie dziwi, że dopiero teraz to...
niedlugo oszaleje...
Czesc ...Mam na imię Dominika . Choruje na ZZ MCIIA od listopada tamtego roku i obecnie jestem po chemio-i radioterapii; czekam na dalsze badania za 2 miesiace-PET , bo podobno nie mozna wczesniej.. C...
JOD ...?
HEJ moze wiecie czy nalezy brac jakies suplementy i jesc produkty jodowane po radioterapii w zwiazku z ta ,,choroba po promienna,, ??? mam ostatnio dretwienie palców u reki i wyczytalam ze przy proble...
CIĄŻA PO ZIARNICY
CZEŚĆ WSZYSTKIM CHCĘ SIĘ PORADZIĆ W SPRAWIE ZAJŚCIA W CIĄŻĘ PO LECZENIU. JESTEM 2 LATA I 3 M-CE PO LECZENIU SCHEMATEM ABVD I BARDZO CHCIAŁABYM MIEĆ DZIECKO, ALE MAM OBAWY PRZED ZAJŚCIEM W CIĄŻĘ. PRZED...
Jak długo duszność po ABVD
Kochani ,powiedzcie jak długo może utrzymywać może się duszność po chemii, jak u Was to było (jest) ja nie mogę głęboko nabrać powietrza co chwile muszę zakaszleć żeby normalnie odetchnąć,pozdrawiam
Interpretacja PETa
Kochani, czy pomimo że PET wykazał węzły chłonne z aktywnością metaboliczną na poziomie aktywności łuku aorty (nie wiem co oznacza łuk aorty,w uwagach pisze łuk aorty SUV max 3,2) można mówić o remisj...
PET w Warszawie
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,5869150,Rak_lubi_cukier_i_to_go_demaskuje.htmlNo i nie trzeba do Bydgoszczy jeździć, można w Warszawie na miejscu zrobić.Oby aparatów było coraz więcej:)
Chłoniak był silniejszy :(
Mój mąż odszedł wczoraj po 15 miesiącach walki :(((( Jest mi bardzo cięzko , zostawił mnie i swojego 3 letniego synka :( Ale wierze , że teraz będzie czuwał nad nami :(
Slady po drapaniu w czasie ABVD
Pozostały mi ślady po drapaniu w czasie chemii tak jak by siniaki w kształcie palców niestety nikt mi nie powiedział żebym sie nie drapał bo póżniej zostają ślady.Tu moje pytanie czy one kiedyś znikn...
zaczynam wątpić...
Wstyd się przyznać … bo byłam do tej pory twarda, ale zaczynam wątpić w szczęśliwy koniec swojego leczenia.Nie wiem ile jeszcze można mieć nadziei, skoro abvd, beaccop i dhap nie doprowadzają mnie do...
Pozostały 2 węzełki
Kochani przeszedłem badania CT jamy i klatki po licznych węzłach po poprzednich badaniach pozostały mi tylko dwa pojedyncze wielkości 13x10 jeden "w przestrzeni pozaotrzewnowej na wys.odejścia tętnic...
pomocy co dalej!!!
witam wszystkich goraco.prosze o rady co dalej... poczac z moim ukochanym....w sierpniu byly 1-sze objawy zz.w pazdzierniku choroba zostala potwierdzona badaniami, kolejne miesiace szerego kolejnych b...
orzeczenie o niepełnosprawności
Witajcie,dziś otrzymałam orzeczenie o st niepełnosprawności, przyznali mi ZNACZNY STOPIEŃ. teraz moje pytanie, ponieważ jestem trochę zielona w tym temacie: co mi przysługuje? Wiem, że mogę się starac...
Bezpłodność
Hejjestem 2,5 roku po autotoprzeszcepie i stwierdzono u mnie wczesne wygaśnięcie pracy jajników. Chcialabym się dowiedzieć czy mam jeszcze jakieś szannse na dziecko, czy sa jakieś przypadki ze kobiety...
coś pod pachą
witam, koncze właśnie 8 kurs ABVD, PET wykazał mi wcześniej całkowitą remisję, ostatnio 4dni temu zauważyłem zgrubienie pod lewą pachą, taki mały guzik około.5mm, widać lekkie zaczerwienienie, tak jak...