Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

AZS

Autor: nowa • 09.09.2011 09:22 • 2 odpowiedzi

nowa

09.09.2011 09:22

Odpowiedz
hej, witam wszystkich, czy ktoś z was choruje też na atopowe zapalenie skóry,mój dermatolog stwierdził,ze to skutek chemioterapii jaka przeszłam, 1,5 roku temu, trochę mnie dziwi, że dopiero teraz to wyszło, macie jakieś podobne doświadczenia ewentualnie sposób jak sobie z tym radzić, bo podobno trzeba przywyknąć jak do chłoniaka co mi się niezbyt podoba...
pozdrawiam wszystkich

gala

09.09.2011 14:38

Odpowiedz

O 11:22, dnia 2011-09-09 nowa napisał(-a):

hej, witam wszystkich, czy ktoś z was choruje też na atopowe zapalenie skóry,mój dermatolog stwierdził,ze to skutek chemioterapii jaka przeszłam, 1,5 roku temu, trochę mnie dziwi, że dopiero teraz to wyszło, macie jakieś podobne doświadczenia ewentualnie sposób jak sobie z tym radzić, bo podobno trzeba przywyknąć jak do chłoniaka co mi się niezbyt podoba...

pozdrawiam wszystkich

Mój syn miał podobnie ,ale po jakimś czasie samo przeszło pilnowaliśmy tylko gdy wychodził miał nałożony krem u niego sprawdził się nagietkowy

kroooliczek89

10.09.2011 06:39

Odpowiedz

Ja polecam kosmetyki apteczne z serii ziaja med, możesz się zapytać dermatologa on Ci doradzi czy dla Ciebie są odpowiednie :) są do kupienia w aptekach tylko i są taniutkie :) nie to co inne które wcześniej stosowałam. AZS minie, mi mineło :)