Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

niedlugo oszaleje...

Autor: Dominika • 04.09.2011 22:21 • 3 odpowiedzi

Dominika

04.09.2011 22:21

Odpowiedz

Czesc ...Mam na imię Dominika . Choruje na ZZ MCIIA od listopada tamtego roku i obecnie jestem po chemio-i radioterapii; czekam na dalsze badania za 2 miesiace-PET , bo podobno nie mozna wczesniej.. Chcialam zapytac jak wyglada schemat wizyt u lakarza .. czy kontrole odbywaja sie normalnie do czasu badania czy dopiero trzeba udac sie do niego z wynikami?? i jak nie zwariowac do tego czasu kiedy znowu bedzie wiadomo co i jak dalej robic... bo od pary tyg nie moge sobie dac rady , ciagle mysle ze nie bedzie tak kolorowo jak chciała bym zeby bylo ... Pozdrawiam.

Janek

05.09.2011 05:19

Odpowiedz

Dominika, mnie po chemii i wizycie w IO a przed radio powiedziano że badania kontrolne powinienem wykonywać w rejonie zlecać powinien lekarz pierwszego kontaktu,a było to w czerwcu,jak dotąd a jestem przed przyjęciem do szpitala na radio na drugi tydzień nikt nie zlecał mi badan kontrolnych.Mój PET, nie wykazał cech choroby rozrostowej,czego tobie życzę, pozdrawiam

Asowa

05.09.2011 07:30

Odpowiedz

O 00:21, dnia 2011-09-05 Dominika napisał(-a):

Czesc ...Mam na imię Dominika . Choruje na ZZ MCIIA od listopada tamtego roku i obecnie jestem po chemio-i radioterapii; czekam na dalsze badania za 2 miesiace-PET , bo podobno nie mozna wczesniej.. Chcialam zapytac jak wyglada schemat wizyt u lakarza .. czy kontrole odbywaja sie normalnie do czasu badania czy dopiero trzeba udac sie do niego z wynikami?? i jak nie zwariowac do tego czasu kiedy znowu bedzie wiadomo co i jak dalej robic... bo od pary tyg nie moge sobie dac rady , ciagle mysle ze nie bedzie tak kolorowo jak chciała bym zeby bylo ... Pozdrawiam.

Twoje obawy są normalne i jeszcze przez jakiś czas tak będzie...

Postaraj się znaleźć sobie jakieś ciekawe zajęcie.

Nie wiem gdzie się leczysz .

Ja w CO w Warszawie miałam na początku wizytę jakoś co 4 tyg, potem 6 tygodni potem 3 miesiące, teraz mam za 6 miesięcy...

Krew mam pobieraną przed każdą wizytą w CO (skierowanie dostaję na poprzedniej wizycie).

Dominika

09.09.2011 15:34

Odpowiedz

ja lecze sie w Lodzi , Szpital Onkologiczny im.Kopernika