Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

PODZIĘKOWANIA

Autor: KoKo • 28.01.2009 10:06 • 5 odpowiedzi

KoKo

28.01.2009 10:06

Odpowiedz
DZIĘKUJĘ WAM... ZA TO ŻE JESTEŚCIE.. Zarzekałam się że nigdy nic tu nie napiszę, wydaje mi się że bałam się, że jeżeli to zrobię to przypieczętuję fakt że naprawdę jestem chora, wiem że to irracjonalne ale bardzo długo nie mogłam faktu istnienia choroby zaakceptować. Dzisiaj mogę już pisać bo wiem że już wszystko jest już za mną,mam już wynik PET-a na którym jest to czarno na białym.Mam nadzieję że już nie będę miała potrzeby żeby tak często zaglądać na stronę, która wielokrotnie rozwiewała moje obawy i niepokoje.Dziękuję również mojemu mężowi który mnie wspierał podczas mojej choroby, wytrzymywał moje ataki złości... i nie tylko. Kocham Cię i nigdy tego nie zapomnę. Wam również dzięki.... mam nadzieję że już na zawsze mam to za sobą.Trzymajcie się cieplutko.

Magdusia

28.01.2009 12:09

Odpowiedz
Koko, gratuluję skutecznego leczenia! Trzymaj się i nawet nie myśl o żadnych nawrotach!
Niestety od choroby nie da sie odciąć, ale pogodzić się można. Mi też zajęło to trochę czasu, ale w końcu się udało :) Teraz wizyty w szpitalu na kontrole nie robią już na mnie wielkiego wrażenia. Pzyjęłam, że tak ma być i już. Jest to cześć mnie :)
Gratuluję jeszcze raz!

Asica

28.01.2009 17:01

Odpowiedz

WIELKIE GRATY i powodzenia !!!!!!

KoKo

29.01.2009 06:51

Odpowiedz

O 13:09, dnia 2009-01-28 Magdusia napisał(-a):

Koko, gratuluję skutecznego leczenia! Trzymaj się i nawet nie myśl o żadnych nawrotach!

Niestety od choroby nie da sie odciąć, ale pogodzić się można. Mi też zajęło to trochę czasu, ale w końcu się udało :) Teraz wizyty w szpitalu na kontrole nie robią już na mnie wielkiego wrażenia. Pzyjęłam, że tak ma być i już. Jest to cześć mnie :)

Gratuluję jeszcze raz!

Dziękuję i mam pytanko do Magdusi przeczytałam na stronce ozdrowieńców że dostałaś ten sam schemat leczenia jak ja, jak często po zakończonym leczeniu musisz się kontrolować i jakie są to badania? Pozdrawiam wszystkich.

Magdusia

29.01.2009 16:20

Odpowiedz

Gratuluję jeszcze raz!

Dziękuję i mam pytanko do Magdusi przeczytałam na stronce ozdrowieńców że dostałaś ten sam schemat leczenia jak ja, jak często po zakończonym leczeniu musisz się kontrolować i jakie są to badania? Pozdrawiam wszystkich.

Koko, ostatni wlew miałam 31.10, Pet był 3.12 i od tej pory żadnych badań. Zapisałam się na wizyte kontrolną. Najbliższy wolny termin jest dopiero na 20.02, więc zrobiłam prywatnie morfolgie i "odwiedziłam" z wynikami moją panią doktor. Mam jakoś niedługo mieć tomografie, ale kiedy to nie wiem.

Z tego się orientuję to na początku badania powinny być co miesiąc, później co trzy itd. Tutaj wszystko jest ładnie opisane:

http://www.ziarnica.pl/index.php?tekst=zz_kontrola

Więcej informacji nie mam, ale czuję sie przez mój szpital lekko zaniedbana :(

migotka

31.01.2009 22:07

Odpowiedz

O 18:01, dnia 2009-01-28 Asica napisał(-a):

WIELKIE GRATY i powodzenia !!!!!!

Gratulacie, trzymaj się cieplutko, będzie dobrze!!!!!!!