Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

nowotwór złośliwy

wITAM SERDECZNIE wszystkich mam ważne pytanie i jeżeli jest ktoś w stanie mi pomóc bardzo prosze o kontakt na gg. Chcem pomóc kuzynce jej córka ma 18 lat i nie dawno dowiedziała się że ma nowotwór zło...

odpowiedzi: 0 18 lat temu

hipoecho wezly

czy mial ktos z Was hipoechogeniczne powiekszone wezly chlonne, ktore okazaly sie niczym szczegolnym? [nie zwiazane z nawrotem na przyklad..]

odpowiedzi: 13 18 lat temu

ciąża po przesunięciu jajników

jestem po przesunięciu jajników (zabieg wykonany przed radioterapią w celu uniknięcia ich zniszczenia i menopauzy)Jak to w praktyce jest z zajściem w ciążę? Lekarz go wykonujący powiedział, że na 100%...

odpowiedzi: 0 18 lat temu

wynik usg

witamdzisiaj miałam robione USG węzłów chłonnych, opis wygląda następująco: "Slinianki podżuchwowe i przyuszne z nieposzerzonymi przewodami. W ślinianceprzyusznej prawej widoczne są pojedyncze powięks...

odpowiedzi: 15 18 lat temu

czy zawsze wraca i jak szybko?

czy po ABVD ziarnica lubi wracac? jesli tak jak szybko? piszcie swoje doswiadczenia...

odpowiedzi: 18 18 lat temu

rozmiar guza???????

Cześć. Mój chłopak choruje na ZZ NSII. Przewidziane leczenie 6xABVD plus ewentualnie radio. Przed leczeniem mial zdjecie klatki piersiowej i rozpoznanie guza w śródpiersiu (wymiarów lekarz nie podał...

odpowiedzi: 12 18 lat temu

Szukam kogos z Gliwic

Witam, czy jest ktos kto zmagal sie z choroba a mieszka w Gliwicach? chetnie poznam bratnia dusze i chcialam zapytac o lekarzy w Gliwicach itp...prosze o kontakt.

odpowiedzi: 1 18 lat temu

Badania kontrolne w nowym roku

Witam!Właśnie próbowałem się umówić na badanie kontrolne - TK klatki piersiowej - 3 lata w remisji. I ku mojemu zaskoczeniu, dowiedziałem się, że teraz nad moimi badaniami kontrolnymi będzie czuwał le...

odpowiedzi: 26 18 lat temu

Candida - kandydoza - drożdżyca

Hej hej, poszedłem wczoraj do gastrologa na gastroskopie. Bo w brzuchu mi burczało bardzo, szczególnie nad ranem :) I okazało się, że mam ciekawe życie wewnętrzne. Lekarz znalazł mi drożdżaki w przeły...

odpowiedzi: 5 18 lat temu

Pierwsza wizyta u onkologa-zyli jak sie nie dac zbyc?

Witam serdecznie :)Mam nadzieję, że nie zostanę z wami na długo, choc przyznaję, że podczytując "znalazłam" wiele bardzo sympatycznych osób :)Mam kilka pytań:1. Jak przygotowac się do wizyty u onkolog...

odpowiedzi: 15 18 lat temu

Rzesy:)

Witam, takie pytanie, jestem 5 tyg po zakonczonej chemii, juz praktycznie calkiem odrosly mi brwi, na glowie tylko taki meszek urosl.....a rzesy nic z tego...czy pamietacie jak to z rzesami u was bylo...

odpowiedzi: 46 18 lat temu

Podajcie dobrych lekarzy w Warszawie.

Hej,Czy można zrobić tu taką listę lekarzy, którzy szybko zdiagnozowali chłoniaka (onkologów rzecz jasna z warszawy)? I listę lekarzy (dobrych), którzy ją u Was leczyli? Myślę, że będzie to przydatne...

Jak wyglądają powiększone węzły na grubej szyji?

Witam Wszystkich.Czy na grubej męskiej szyji też powiększone węzły chłonne będą widoczne gołym okiem? Nie wiem jak zbadać mojego mężczyznę:( Jest dosyć wysokim, potęznym facetem i ciężko palcem wybada...

odpowiedzi: 2 18 lat temu

ograniczone przeszczepy w nowym budzecie

witam,wczoraj bylem na spotkaniu z onkologiem, ktory to powiedzial mi, ze w nowym budzecie znaczaco zostanie ograniczona liczba przeszczepow? wie ktos cos wiecej o tym? to jakas paranoja..

transtec

Czy ktoś z Was miał plastry przeciwbólowe transtec?Jeśli tak to jak sie po nich czuliście?

odpowiedzi: 2 18 lat temu