ogonkowa
24.06.2014 05:20
Ogolnie moja BAC byla pod kontrolą usg, nie wiem czy każda jest. Wokół było z 3 lekarzy. Mówili, że węzły ewidentnie wyglądają na zapalne. Jak wróciłam do domu to mama powiedziała, że to pewnie przez stres te "prawie omdlenie", ale ja tak naprawdę wcale się nie stresowałam, podeszłam do tego całkowicie na luzie, a jak wyszłam z gabinetu to musiałam od razu usiąść, bo bym padła na ziemie. :)
To mialasc cienkoiglowa ? bo z usg to podobno przy takiej biopsji jest, a to u mnie bylo wszystko. z nerwów przez bol.
Skoro ropa Ci się sączy nadal to dobry znak. A kupiłaś octenisept? Jeżeli nie to naprawdę polecam, później przyda się do wszystkiego tak naprawdę. Pryszcz po dezynfekcji octetiseptem znika niemal od razu. :)
wiem wiem ze dobry znak ale caly czas jest tam ten podejrzany wezel zatarta zatoka hypoechogeniczna . nic nie mam takiego ja woda utleniona przemywam, a tam gdzie zrobily mi sie odparzenie od plastrow pryskam opatrunkiem,
Co do egzaminów - trzymam kciuki. Ja w piątek odbieram wyniki matury i mam nadzieje, że dostanę się na studia medyczne. :)
no to w piatek stresujemy sie razem :)