Ogonkowa jak tam egzamin? :)
Egzaminy chyba dobrze ;)
Ja po biopsjach. I z tych ranek pod pachami sączyła mi się ropa wymieszana z krwią, także zapewne węzły zapalne. Z szyi sama krew. Swoją drogą z szyi tak bolało, że myślałam, że odlece. :D Jak wyszłam z gabinetu to prawie zemdlałam.
a cos Ci lekarz powiedzial na temat Twoich węzłów? bol jest niesamowity przy tym a reakcję po mialam taka jak Ty odrazu na lozku w szpitalu i lezenie.
Ja jutro ide na ściągnięcie szwów ale ropa dalej saczy sie
Ogolnie moja BAC byla pod kontrolą usg, nie wiem czy każda jest. Wokół było z 3 lekarzy. Mówili, że węzły ewidentnie wyglądają na zapalne. Jak wróciłam do domu to mama powiedziała, że to pewnie przez stres te "prawie omdlenie", ale ja tak naprawdę wcale się nie stresowałam, podeszłam do tego całkowicie na luzie, a jak wyszłam z gabinetu to musiałam od razu usiąść, bo bym padła na ziemie. :)
Skoro ropa Ci się sączy nadal to dobry znak. A kupiłaś octenisept? Jeżeli nie to naprawdę polecam, później przyda się do wszystkiego tak naprawdę. Pryszcz po dezynfekcji octetiseptem znika niemal od razu. :)
Co do egzaminów - trzymam kciuki. Ja w piątek odbieram wyniki matury i mam nadzieje, że dostanę się na studia medyczne. :)