Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

JAKIE SZANSE, ŻE TO NIE ZZ?

Autor: nusia • 20.04.2013 07:12 • 147 odpowiedzi

Rodzynka

23.06.2013 20:21

Odpowiedz

O 10:13, dnia 2013-06-23 Karola napisał(-a):

Dzięki serdeczne, wiem, że nic nie zrobię i jakoś muszę to przetrwać, ale lustra jak na razie omijam :P Przyrzekłam tylko sobie i mamie (pomagała mi z płaczem w strzyżeniu), że to pierwszy i ostatni raz ;) Spokojnej niedzieli Wam życzę : )))))

Na pewno nie jest tak źle, jak piszesz :-) To kwestia przyzwyczajenia. Zrób sobie jakieś zdjęcia na łyso, przydają się:

- jak Ci odrosną kręcone kudły, wtedy popatrzysz na łysinę i dojdziesz do wniosku - fajne to było ;-)

- w przyszłości jak będziesz marudzić, że coś jest nie tak, zerkniesz sobie na takie zdjęcie i pomyślisz - ja to jestem szczęściara, żyję :-)

Karola

23.06.2013 21:22

Odpowiedz

Już się postawiłam do pionu i właśnie myślałam sobie dzisiaj dokładnie tak jak napisałaś! :)) Chyba po prostu musiałam to przetrawić i przetłumaczyć sama sobie w ten właściwy sposób :)) A że kręcone miałam jestem ciekawa, jakie odrosną :P Pozdrawiam!!

Karola

23.06.2013 21:26

Odpowiedz

A co do zdjęć- pomału zaczynam, na razie zrobiłam jedno, nawet powędrowało do galerii, ale to było po obcięciu długich, a przed uruchomieniem maszynki :)

piotrek

05.11.2013 18:52

Odpowiedz
Hej Karola

Jak u Ciebie, mam nadzieję że wszystko pomyślnie :)

Karola

07.11.2013 15:34

Odpowiedz
Hej Hej Hej!
Wszystko jest jak najbardziej ok, jestem po chemii, czekam na radio. Włosy odrastają, samopoczucie w normie, trochę przeziębienie dokucza, ale przepędzam dziada w diabły ;)

Co dobrego u Ciebie? Pozdrawiam cieplutko! : ))))

piotrek

07.11.2013 19:07

Odpowiedz
To super bardzo się cieszę :)))))))))))))))))))
no to już z górki leci :) to latem chyba będą zasłużone wakacje:)

U mnie ok, tylko nadal trochę boli mnie ta szyja

Pozdrawiam Cię serdecznie

Karola

08.11.2013 12:36

Odpowiedz
oj będą, koniecznie!

jestem po konsultacji z radioterapeutą, nie zakwalifikowano mnie do leczenia. pani doktor stwierdziła, że skoro po III cyklu reakcja na chemię była niemal całkowita, to po V jest na pewno jeszcze lepiej. A w ogóle to skoro dostałam V cykli to powinnam dostać też VI i zrobić PET, wtedy ewentualnie działać dalej. moja pani doktor strasznie się wkurzyła, wygląda na to, że dostanę jeszcze ten VI cykl i nie wiem co dalej, bo na PET przecież trochę trzeba czekać. jaka wariacja kompletna.

piotrek

09.11.2013 20:43

Odpowiedz

O 13:36, dnia 2013-11-08 Karola napisał(-a):

oj będą, koniecznie!

jestem po konsultacji z radioterapeutą, nie zakwalifikowano mnie do leczenia. pani doktor stwierdziła, że skoro po III cyklu reakcja na chemię była niemal całkowita, to po V jest na pewno jeszcze lepiej. A w ogóle to skoro dostałam V cykli to powinnam dostać też VI i zrobić PET, wtedy ewentualnie działać dalej. moja pani doktor strasznie się wkurzyła, wygląda na to, że dostanę jeszcze ten VI cykl i nie wiem co dalej, bo na PET przecież trochę trzeba czekać. jaka wariacja kompletna.

To dobrze czy źle? trochę się pogóbiłem

Pamiętaj że bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie :)

Jeszcze troszkę i będzie dobrze

Najgorszy to ten ..... NFZ i i ten cały ich system