Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

JAKIE SZANSE, ŻE TO NIE ZZ?

Autor: nusia • 20.04.2013 07:12 • 147 odpowiedzi

piotrek

05.06.2013 18:43

Odpowiedz

O 20:24, dnia 2013-06-05 Karola napisał(-a):

A NIE MÓWIŁAM! :D Ja dzisiaj miałam pierwszą chemię, czuję się całkiem znośnie poza tym, że jestem trochę zmęczona :))

Baaaaardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze :)) Teraz głowa spokojna to i szyja się szybciej wykuruje :D Pozdrawiam Cię serdecznie :)

To szybko, no to świetnie bo ponoć pierwsze są najgorsze wiadomo każy reaguje inaczej

Dziękuję poczułem dużą ulgę ale szyja dalej boli i opuchnięta ale to nic

Wogóle chcę Ci bardzo podziękować zawsze tylko Ty odpisywałaś na moje pytania (bardzo to doceniam), mimo że sama już usłyszłaś nie najlepszą (ale nie najgorszą :)diagnozę napisałaś mi " Baaaaardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze :))" - to tylko świadczy jakim wspaniałym człowiekiem jesteś

Nie będe Ci pisał że wszystko będzie dobrze bo Ty to doskonale wiesz :)

Z głębi serca życzę Ci aby ten czas szybko i bez komplikacji minął, no i żebyś nadal się uśmiechała:)

W jedyny sposób w jaki mogę Ci podziękować (jeśli oczywiście nie masz nic przecikwko) mogę Ci ofiarować moją modlitwę?

Serdecznie pozdrawiam

Karola

06.06.2013 08:06

Odpowiedz

ojeju dziękuję Ci za te słowa, oczywiście, że nie mam nic przeciwko i zapewniam, że także będę o Tobie w modlitwie pamiętać :) daj czasem znać co u Ciebie :) Pozdrawiam :)

piotrek

06.06.2013 09:42

Odpowiedz

O 10:06, dnia 2013-06-06 Karola napisał(-a):

ojeju dziękuję Ci za te słowa, oczywiście, że nie mam nic przeciwko i zapewniam, że także będę o Tobie w modlitwie pamiętać :) daj czasem znać co u Ciebie :) Pozdrawiam :)

piotrek

06.06.2013 09:48

Odpowiedz

O 10:06, dnia 2013-06-06 Karola napisał(-a):

jasne będę tu wpadał czasami zobaczyć co u Ciebie słychać, a dużo masz mieć tej chemii?

dziś jadę ściągnąć szwy

Pozdrawiam

Karola

06.06.2013 11:16

Odpowiedz

jeszcze nie wiadomo, czekam na wyniki tomografii. na razie wiem tylko, że szpik jest czysty :) może przy następnej będę już wiedzieć. a jak się czujesz? :)

piotrek

06.06.2013 12:08

Odpowiedz

O 13:16, dnia 2013-06-06 Karola napisał(-a):

jeszcze nie wiadomo, czekam na wyniki tomografii. na razie wiem tylko, że szpik jest czysty :) może przy następnej będę już wiedzieć. a jak się czujesz? :)

to dobrze a wątroba, śledziona ok?

no mnie boli jeszcze do woczraj byłem 2 tyg na ketonalu, najgorzej ze spaniem i pierwszy dzień po zabiegu byłem jak zombie :)

strasznie zmarniałem (to napewno od stresu) ale nadrobie to :)

Karola

06.06.2013 17:34

Odpowiedz

na usg w porządku, zobaczymy jak na tk :) teraz musi być tylko lepiej! :))

piotrek

06.06.2013 19:20

Odpowiedz

O 19:34, dnia 2013-06-06 Karola napisał(-a):

no i będzię :)jak na usg ok to i w tk też wyjdzie ok

właśnie wróciłem od lekarza wiedziałem zę coś nie tak że tyle czasu od operacji(powinno już być wszystko ok) a ja jak wielbłąd chodzę szija twarda jak kamień, mam jakiś stan zapalny

hvafdlllbw

13.06.2013 03:36

Odpowiedz

reokh{jbsojdb, http://www.twfjpugfzf.com elfajfutol

piotrek

19.06.2013 10:11

Odpowiedz

O 19:34, dnia 2013-06-06 Karola napisał(-a):

Hej Karolinka co tam syłchać u Ciebie?

Karola

19.06.2013 17:18

Odpowiedz

Hej hej! Ja właśnie po chemii, czuję się jeszcze lepiej niż 2 tygodnie temu, nawet mdłości jak na razie nie męczą :) Mam już wyniki TK, brzuch czyściutki, w klatce węzły, konkret stopień II. Kochana Pani Doktor potwierdziła, że nie mam omamów i że faktycznie już po pierwszym wlewie widać efekty. :) Po 3 cyklu badanie kontrolne i stwierdziła, że w zasadzie w tych 3 cyklach mogłoby to się prawdopodobnie zamknąć, ale z racji tego, że na wynik czeka się 2 tygodnie to mam dociągnąć do 4 i jak będzie git to śmigam na radio. Więc... JUŻ CHCĘ SIERPIEŃ :D A Ty jak się czujesz? Szyja przestała dokuczać? :) Pozdrawiam gorąco męcząc się w tym upale!! : ))))))

Karola

19.06.2013 17:25

Odpowiedz

Aniu odezwij się, jak u Ciebie?? Dawno się nie odzywałaś. Pozdrawiam :)

piotrek

19.06.2013 20:30

Odpowiedz

O 19:18, dnia 2013-06-19 Karola napisał(-a):

Hej hej! Ja właśnie po chemii, czuję się jeszcze lepiej niż 2 tygodnie temu, nawet mdłości jak na razie nie męczą :) Mam już wyniki TK, brzuch czyściutki, w klatce węzły, konkret stopień II. Kochana Pani Doktor potwierdziła, że nie mam omamów i że faktycznie już po pierwszym wlewie widać efekty. :) Po 3 cyklu badanie kontrolne i stwierdziła, że w zasadzie w tych 3 cyklach mogłoby to się prawdopodobnie zamknąć, ale z racji tego, że na wynik czeka się 2 tygodnie to mam dociągnąć do 4 i jak będzie git to śmigam na radio. Więc... JUŻ CHCĘ SIERPIEŃ :D A Ty jak się czujesz? Szyja przestała dokuczać? :) Pozdrawiam gorąco męcząc się w tym upale!! : ))))))

To SUPER

piotrek

19.06.2013 20:35

Odpowiedz

O 22:30, dnia 2013-06-19 piotrek napisał(-a):

O 19:18, dnia 2013-06-19 Karola napisał(-a):

To SUPER :)))))) cieszę się bardzo, czyli szybkie leczenie i szybki powrót do zdrowia odrazu to wiedziałem że tak będzie i co i chba dobrze wywróżyłem że husty mogą być niepotrzebne:)))

no ja tą szyję jeszcze czuję jest twarda jakbym tam kamień miał ale da się wytrzymać tylko dyskomfort

pozdrawiam serdecznie

piotrek

19.06.2013 20:36

Odpowiedz

sorki coś mi klawiatura szwankuje albo wzrok:)

To SUPER :)))))) cieszę się bardzo, czyli szybkie leczenie i szybki powrót do zdrowia odrazu to wiedziałem że tak będzie i co i chba dobrze wywróżyłem że husty mogą być niepotrzebne:)))

no ja tą szyję jeszcze czuję jest twarda jakbym tam kamień miał ale da się wytrzymać tylko dyskomfort

pozdrawiam serdecznie

Karola

20.06.2013 11:09

Odpowiedz

chusty jednak mimo wszystko się przydadzą, bo włosy już zaczęłam garściami wyciągać, chyba będę musiała jeszcze bardziej je skrócić :) ale teraz to już wszystko z górki :D tylko ten upał! męczy trochę. pozdrawiam : ))))))

Karola

22.06.2013 12:57

Odpowiedz

no i maszynka poszła w ruch. KOSZMAR. włosy w moim przypadku to chyba jedyny punkt rozczulający. ale co zrobić, oby szybko zleciało! : )))

piotrek

22.06.2013 15:31

Odpowiedz

O 14:57, dnia 2013-06-22 Karola napisał(-a):

no i maszynka poszła w ruch. KOSZMAR. włosy w moim przypadku to chyba jedyny punkt rozczulający. ale co zrobić, oby szybko zleciało! : )))

Szybko zleci nawet nie zdążysz się obejrzeć i powiedzieć placek z jagodami:)

pozdrowionka

pius

22.06.2013 15:40

Odpowiedz

O 13:09, dnia 2013-06-20 Karola napisał(-a):

chusty jednak mimo wszystko się przydadzą, bo włosy już zaczęłam garściami wyciągać, chyba będę musiała jeszcze bardziej je skrócić :) ale teraz to już wszystko z górki :D tylko ten upał! męczy trochę. pozdrawiam : ))))))

Trzymaj się, jeszcze Ci piękne włosy odrosną, wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki i pozdrawiam.

Karola

23.06.2013 08:13

Odpowiedz

Dzięki serdeczne, wiem, że nic nie zrobię i jakoś muszę to przetrwać, ale lustra jak na razie omijam :P Przyrzekłam tylko sobie i mamie (pomagała mi z płaczem w strzyżeniu), że to pierwszy i ostatni raz ;) Spokojnej niedzieli Wam życzę : )))))