Asia86
27.06.2012 13:54
O 17:34, dnia 2012-06-26 Mija napisał(-a):
Czesc, ja mam podobne objawy do Twoich, od września mam powiekszone wezly chlonne na szyi , w pachwinach i pod pachami, tych na szyi przybywa, wydaje mi sie ze po prawej stronie jest ich kilka koło siebie , są ruchome .Te pod pachami mnie bola - taki szczypiaco klujacy bol.
Gardło boli mnie non stop od miesiąca , czuje coś w gardle , czasem jakby sztywnienie karku , czasem jakaby coś z tylu gardła mi siedzialo.
Byłam u lekarzy już ze 30 razy , macaja te wezly ale olewaja i dopiero jak poproszę to wysyłają mnie na badania krwi na rożne choroby i wszystko jest ok, za miesiąc mam wizytę u hematologa , mam nadzieje ze pobierane mi węzeł do badania bo mam już serdecznie dość .
Na pewno nie jestem zdrowa bo czuje ze coś mi jest , jestem zmęczona , bola mnie ramiona , nogi , kosci , głowa , czasem mam trudności z koncentracja , ogólnie boli mnie wszystko i te powiekszone wezly chlonne , czasem myśle ze może to nie rak tylko borelioza , bo czytałam ze przy boreliozie wezly mogą być powiekszone .
Jak boli gardło to może jakas przewlekla infekcja wirusowa? :)
Mnie kości bolały ze stresu gdy wpadłam w nerwicę. Kości ze stresu, dobre nie? ;))) Ale się sprawdziło, stres minął (z pmocą środków farmakologicznych)i bóle ustąpiły...
Niestety z tymi lekarzami to tak jest :( Ja też swoje przeszłam,ale nie buduj sobie czarnego scenariusza!
Myśl pozytywnie i na spokojnie znajdź powód swoich dolegliwości.
Stres zawsze pogarsza objawy, jakiekolwiek by nie były... więc zapewnij sobie trochę oddechu i relaksu. :)
Jakieś badania już masz porobione? Jak wyniki? masz jakieś odchylenia od normy?