zmeczona32
07.11.2015 22:59
Wit.Moze na poczatku opisze co mi wiadomo co mi jest.Wiec mam stwierdzone wypadanie pladka przedniego zastawki mitralnej ale narazie ok bez lekow.Na tarczycy 3 zmiany-po biopsji wolekoloidowe guzowate ktore nie zaburzaja pracy tarczycy bez lekow do obserwacji.To tyle.Ale od ok.3 lat kolo prawego obojczyka wyskakuje mi taka kulka.Raz ja widac raz chowa sie pod koscia.Zbagatelizowalam ja bo nie boli teraz wiem ze to wezel.W zeszlym roku zaczelam sie pocic.Przez caly dzien.Raz mocniej raz slabiej.Rano jak wstawalam tez bylam zapocona.Zaczela mnie swedziec skora.Lekarz stwierdzil ze to od plynu do prania.I tak to sie ciaglo a ja na piersiach to az od drapania mialam since.W styczniu zaczela bolec mnie prawa piers.Gin.na usg stwierdzil ze jest zmiana 4 na 6 mm.i ze to do obserwacji.W kwietniu na kontroli po usg powiedzial ze tego nie ma ze to z powodu hormonow.Swad skory,poty nadal sa.Czuje sie ciagle slaba,jestem ciagle rozdrazniona.W dodatku ta piers znowu sie odezwala.Boli od 3 tyg.W srode bylam u gina ten zrobil usg.Gdzie stwierdzil ze w piersi nic nie widzi ale sa powiekszone wezly pod pacha i sa bolesne.Ale jakie duze nie zdradzil a ja d...pa sie nie zapytalam.W lewej tez czysto.Widzialam na monitorze ze pod lewa pacha cos zaznaczyl jakby mierzyl wielkosc(podejrzew ze wezel to byl).Potem zapisal mi mastodonyn i jak pomoga to ok jak bol nie przejdzie to za c do kontroli.Co mnie tylko zdziwilo bo pytal czy ta lewa piers napewno mnienie boli i nie sprawia problemow. Prosze was czu te objawy na Wasze oko moga byc objawami ziarnicy?Chce w poniedzialek isc do ogolnego.O jakie skierowania poprosic na jakie badania by wykluczyc lub potwierdzic.Czesto mam wrazenie ze mam stan podgoraczkowy.Pokaszluje a od kilku dni czuje jakby mnie ktos uciskal na klatke pietsiowa i mam zadyszki no i skora na piersiach i miedzy nimi bardzie mnie swedzi wrecz piecze.