Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Trafilam tu przypadkowo i prosze o porade.
Komentujesz wpis użytkownika
zmeczona32
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 16:45, dnia 2015-11-12 zmeczona32 napisał(-a): > > O 16:50, dnia 2015-11-12 Sara napisał(-a): > > Coż Ci mogę powiedzieć- ból łydek po kilku godzinach stojąc to najprawdopodbniej Przewlekła Niewydolność żylna- tymbardziej ze dwukrotnie byłas w ciązy,a to czynnik ryzyka, jak również leczenie hormonalne. Po drugie, jeżeli miałas takie problemy z uzębieniem, jak opisujesz to nic dziwnego, że masz powiększone wezly chłonne podżuchwowe. Mi się dwa dni temu zrobiło coś w okolicy ósemki i tez od razu pojawił się bolący wezeł chłonny. Po trzecie Twoja historia zaczeła się od 2010 roku... czyli 5 lat to trwa- nie wiem dokładnie ale jesli byłby to chloniak to bez leczenia az tak długo dałabyś rade funkcjonowac? Nie wiem, ale watpie. Jesli chodzi o o swędzenie i potliwość to czy nie zawdzieczasz tego tarczycy? > Jezeli chodzi o te wezly podzuchwowe to one wtedy po zakonczonym leczeniu wrocily do normy.Jest jeden z prawej strony niedaleka kata zuchwy ale wyskoczyl niedawno.Z jakies 2mc temu nie wiem dokladnie.Jak wyzej pisalam kolo obojczyka jest drugi(nie sa duze ale sa wieksze niz powinny),kolo piersi jednej i drugiej.Tez o tym pisalam.W pachwinach tez sa i te sa wieksze i tez nie bola(pobolewaja tylko te kolo prawej piersi).Aktualnie nie jestem przeziebiona,nie mam kataru nic tylko temp.ktora skacze miedzy 37 a 37.8 .A ztymi nogami to moze faktycznie przeciazenie choc siedze i kasuje ale nogi sa zgiete przez pare godzin no krazenie tez nie takie.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź