Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Trafilam tu przypadkowo i prosze o porade.
Komentujesz wpis użytkownika
zmeczona32
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 22:48, dnia 2015-11-18 zmeczona32 napisał(-a): > Witam ponownie.Mocz,proby watrobowe,zelazo,glukoza w normie.Crp 0.0 czyli ok.W morfologi: > Plt-160(norma 180-370) > Mcv-95.6(norma 79-95) > Mch-33.1-norma 26-32) > Pdw-17.4(norma 9.8-16.2) > Mpv-13.4(norma 9.4-12.5) > Plrc-53.6%(19.1-46.6) > Reszta ok.W rozmazie wyszlo: > Neutrocyty z jadrem podzielonym 52%(przedzial referencyjny to 45-70). > Limfocyty 38%(20-45) > Monocyty 8%(3-8) > Eozynocyty 2%(1-5).Nie otrzymalam wyniku ob i ldh.Jutro musze to wyjasnic.Co myslici o tym?Usg brzucha mialam robione pisalam o tym wyzej.Wtedy lekarka powiedziala ze to wezel.Czekam jeszcze na rtg klatki piersiowej.Od wczoraj biore amoksiklav.Poszlam do lekarza bo poczulam ze puchnie mi prawa strona szyji.Mialam takie wrazenie.Okazalo sie ze to wezel sie powiekszyl.Ten w kacie zuchwy.Lekarz stwierdzil ze to zapalenie zatoki szczekowej.Bo cos mi splywalo po tylnej scianie gardla.Czasami ma wrazenie ze cos mnie sciska na policzku na szyji.To wszystko.Stan podgoraczkowy,oslabienie,brak apetytu i lekka biegunka.A troche boli glowa takie roazpieranie,tetnienie.W styczniu inaczej mnie ta zatoka bolala i stan ogolny byl inny.Wiec nie wiem co jest grane.Z nosa nic nie leci.A moze to przez antybiotyk.Jestem ciekawa jak wynik ldh i ob wyszedl!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź