KFC po wlewie???????? No to widzę, że nie jest źle:) ja nie byłam w stanie sama do auta zejść:)
no dokładnie :) raz mnie musieli nawet wózkiem do auta podwieźć bo nie mogłam ustać :D jedyne o czym myślałam to łóżko :)
mimo wszystko polecam łatwostrawną dietę :) i pij teraz dużo, bo upały to raz, a dwa trzeba wypłukać organizm!
Moja dieta chyba nie nalezy do latwostrawnych...wlasnie dzis tesciowa zrobila golabki byly bardzo smaczne:)
Tak wiem duzo pije;)
Hej, widzę że jesteśmy na tym samym etapie, ja dziś miałam 2 wlew. Nawet wiek podobny tyle że ja 28 :)
Też zaszalałam z jedzonkiem... kebab własnej roboty :) Tydzień po chemii to zjadła bym konia z kopytami taka byłam głodna, ale pora przystopować, bo w futrynie się nie zmieszczę :D :D
Pozdrawiam i dużo, dużo zdrowia i dobrego samopoczucia życzę :)
Dziekuje i wzajemnie;)Ja waze 53 kg jak wykryto chorobe.Czyli jakis miesiac temu.Ale czuje ,ze tyje i wcale nie ubolewam kochanego cialka nigdy dosc;P
A jak sie czulas po pierwszym wlewie??Bo ja po tym drugim czuje sie duzo lepiej niz po pierwszym az pomyslalam ze pielegniarki moze lek pomylily hiiih:)
A jak z wlosami??bo u Mnie coraz wiecej leci ;/