Ryjek
23.03.2007 12:38
prosze moze ktos sie bedzie w tym troche orientowal ,wpisze na poczatek skrotowo ,jesli ktos bedzie chetny pomoc mam przed soba karte leczenia mojego Sloneczka to wszystko moge podac .luca-obustronnie mnogie cienie okragle,sledziona -pseudotorbielowate ognisko 18/19mm najprawdopodobniej przezutowe,wezly chlonne srodpiersia powiekszone ,z biopsji pozaoskrzelowej nie mozna wykluczyc nacieku chlonniaka ,w zeszla srode wykonano zabieg diagnostycznej wideotorakoskopi z minitorakotomia ,teraz jest w domu ,slaba konducja ,meczy sie przy kilku krokach ,bardzo plytki oddech ,dzisiejsza rozmowa telefoniczna z lekarzem to tylko-czesciowe wyniki wskazyja ze sprawa jest skaplikowana ,prosze sie pojawic w srode a w ciagu 2 tyg.czekac na wyniki immunihistochemi (co to?).moge podac wiecej z chistori choroby jesli ktos sie zna i zechce pomoc ,moze ktos zna podobny przypadek ,czy to oslabienie po zabiegu jest normalne czy to juz sie dzieje cos gorszego,moze ktos wie gdzie mozna zadzwonic,napisac o porade czy cos robic ,chcialam dzis dzwonic na infolinie onkologiczna ale czynna pn-czw,moze ktos zna jakis inny kontakt ,ja nie chce tak bezczynnie czekac ja chce walczyc ,pomozcie prosze