Asica
18.09.2006 16:11
O 12:05, dnia 2006-09-18 Zoisyte napisał(-a):
Asia, mylisz pojęcia.
TAK??? Pokaz,w ktorym momencie je pomylilam :>
Ja piszę o tych, u których wogóle nie ma podstaw do stwierdzenia ZZ.
TAK???A wiesz ilu lekarzy ogolnych ROWNIEZ uwazalo/uwaza,ze nie ma podstaw i wali antybioty na powiekszone wezly???A pozniej,przez przypadek,przy jakis badaniach,wychodzi,ze jest JEDNAK ZZ :/
Ba!Nie tylko lekarze ogolni sie myla!!!Bylismy ostatnio z Baldim na sympozjum w Ameryce pod Olsztynem.Jedna pani doktor miala "piekny" referat pt"Maska reumatyczna"a choroba reumatyczna"..przedstawial on wiele przypadkow nowotworowych,ktore poczatkowo byly leczone jako choroby reumatyczne..Byl tez przypadek chlopaka leczonego z powodu bolu plecow na chorobe reumatyczna PRZEZ ROK czasu..jeden glupi objaw i to nie zwiazany z ZZ,prawda?A co sie potem okazuje??Ze to ZZ,bo byl "sobie" wezel powiekszony,ALE NIEWIDOCZNY na zewnatrz,i uciskal jakis narzad=stad te bole plecow byly..
Gdybyś przeczytała uważnie to co napisałem
Czytalam BARDZO uwaznie
to byś się tak od razu z pazurkami na mnie nie rzucała :)
Pokaz,w ktorym momencie sie rzucilam na Ciebie z pazurami?:>Jesli masz jakies podrapania na ciele,to na pewno nie przeze mnie wykonane ;)tylko przez swego Kota ;)
Ile można takim Anulom czy Bartkom odpowiadać??
Mozna ile sie chce/ma ochote..nie masz ochoty/nie chcesz,NIE ODPOWIADAJ..znajdzie sie moze ktos inny kto udzieli im odpowiedzi :)