Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Dla odwiedzających, którzy sądzą że mają ZZ
Komentujesz wpis użytkownika
niezdiagnozowana
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 21:56, dnia 2007-01-11 niezdiagnozowana napisał(-a): > czytam tak was, czytam i na serio przestaje rozumiec. ktos szuka odpowiedzi na pytania: dlaczego powiekszyly mi sie wezly? dlaczego mam goraczke, zle sie czuje? trafia tutaj.czyta ze powinien udac sie do lekarza jak najszybciej. idzie. robią badania podstawowe, macaja wezły "jakos nie tak dramatycnie powiekszone", badania wzorowe wiec mowia: naczytala sie pani i panikuje. czasem na odwal zrobia BAC, wyjdzie ok i czlowiek idzie do domu z ulga. cos go jednak meczy. wchodzi ponownie na te strone. pyta. dostaje burę. odchodzi, wraca bo nie daje mu spokoju ze sie tak fatalnie czuje. czyta uwaznie posty, w tym i te o pannie, ktora "drazyla" i wreszcie dopieła swego i zz wykryto; czyta tez teksty w stylu " u mnie tez tak bylo i jednak to byla zz", albo BAC jest niemiarodajny albo lekarze to debile, albo : chodzilem rok po lekarzach, laryngolog nic nie widzial, skonczylo sie na stadium III. kochani naprawde jestecie kmpletnie niekonsekwentni-sami namawiacie zeby drążyc (tak sami sobie zycie uratowaliscie jak czytam), a jak sie drazy to dostaje sie odpowiedz w stylu" idz do lekarza, na forum nikt nie jest lekarzem". pare watkow wczesniej ta sama osoba pisze zeby lekarzom nie wierzyc i domagac sie wyciecia wezla. no i jak ten czlowiek ma sie czuc? jak wariat jakis zwariowany (ze sparafrazuje dzien swira). u mnie na przyklad tak jest: daleka od hipochondrii, czuje ze cos jest nie tak, jak wiekszosc z was, drążę i zapewne skonczy sie na ziarnicy ale wezla pobrac nie chca, nawet za pieniadze. samopoczucie zle juz od paru lat, czasem goraczki, skorne problemy,ale wezel "nie jest dramatyznie powiekszomy", w usg obraz prawidlowy wiec bujaj sie wariatko. pisze to zeby wam uswiadomic ze czlowiek walczacy o swoje zdrowie to w polsce wariat. i jak widze na tym forum tez. przykre to. pozdrawiam wszystkich. tak nawiasem mowiac-jestescie wspaniali tylko chyba zapomnielsicie jak to z wami bylo na poczatku i jak czuliscie sie kiedy uspokojeni przez lekarzy i badania krwi po jakims czasie dowiadywaliscie sie ze to jednak ZZ.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź