Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Dla odwiedzających, którzy sądzą że mają ZZ
Komentujesz wpis użytkownika
niezdiagnozowana
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:28, dnia 2007-01-12 niezdiagnozowana napisał(-a): > akurat nie ciebie Baldi mialam na mysli ale bardzo zle sie wczoraj czułam i nie miałam juz sily pisac dalej (moze to i dobzre). to zabawne ze traktujesz mnie jako nie rozumiejaca co czytam i nie zaliczasz mnie do 14 procent spoleczenstwa rozumiejacego slowo pisane. 14 procent to chyba procent ludzi z wyzszym wyksztalceniem w tym kraju i to zapewne oni rozumieja co czytaja. zabawne: mam dwa doktoraty (drugi na koncowce, za granica) a jednak nie rozumiem slowa pisanego. coz. jakims psim swedem udalo mi sei ten pierwszy obronic (socjologia). mysle BAldi ze zbyt duzo bierzesz do siebie. dobzre wiesz , ze sa tu ludzie jak Zoy, ktorzy protestuja pzreciwko udzielaniu odpowiedzi na :czy mam zz". chcialam tylko uczulic ze naprawde ciezko jest niezdiagnozowanym, branym za wariatow, ciezko jest im spac spokojnie. swoja droga masz ogromna racje, uogolnilam piszac "piszecie, mowicie", wstyd jak na doktora socjologii, przyznaje, ael ciemno pzred oczami juz mialam i jakos zal mi sie zrobilo kolejnej osoby , ktora zadala pytanie i dostala bure. ty baldi w ogole jestes wyjatkiem na tym forum, jest jeszcze andula, ktora stara sie pomoc i wiele innych dobrych wspanialych ludzi. nie zlosc sie na mnie, prosze. napisalam co myslalam. pozdrawiam mocno
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź