Ja bede miec 16 wlewow (3 stopien) i wczoraj juz mi lekarz powiedzial,ze i radioterapie. A tego bardziej boje sie niz chemii :/
Powiem Ci,ze ja jem wszystko :) Oczywiscie z umiarem
Dwa dni po chemii jem malo i lekko a pozniej juz to na co mam ochote.
Tak, ja od 01.07 jedtem na ciaglosci L4. Mi wszystkie dokumenty co do tego swiadczenia przyslala moja firma. Bylam w Zusie akurat w poniedzialek zawiesc wszystko. Za ok dwa tyg dostane wezwanie na komisje i tam lekarz o wszystkim zadecyduje. Na jak dlugo to swiadczenie itp. Mam taka cicha nadzieje ze nie dostane na dlugo bo chce szybko do pracy wrocic :)))
A Ty gdzie sie leczysz? Tak zapytam o ile to nic takiego , ile masz lat?
Kurde ja nigdy na nic nie chorowalam a tu takie cos od razu... ...
Ja pewnie dowiem się w poniedziałek wszystko jak na chemie pojadę z wynikiem pet, heh a ja jestem od 2 lipca na l4,mi nic firma jeszcze nie przyslala,tylko lekarz rodzinny mówił że przy 150 dniu l4 muszę iść do ZUS po jakieś właśnie zaświadczenie i ona mi wypełni czekam na komisje wtedy.
A do pracy też bardzo chciałabym już wrócić, może to głupie ale bardzo lubię swoją pracę,może dlatego że jestem kierownikiem heheh:) a mam 26 lat i uwierz mi nigdy nie chorowalam, a jeśli już jakieś przeziębienie to zawsze pod kontrolą lekarza.w mojej rodzinie też nie ma przypadków chorób nowotworowych, ale lekarz powiedział "że to z powietrza " nie wiadomo skąd.
Eh trudno musimy dać radę jeszcze całe życie przed Nami,cel jest jeden szybko wyzdrowiec i zapomnieć :)
lecze się w szpitalu w Legnicy, a mieszkam w Bolesławcu
Mi się wydaje że radioterapia jakoś lżejsza jest bo tylko naświetla..jeszcze się nie wczytywalam się w to :)