karolina
27.11.2016 17:43
Hej, ja też miałam robioną biopsję chirurgiczną i to "zdrętwienie" to są uszkodzone nerwy. Lekarz powiedział, że tak już może zostać na zawsze. Mi chirurg się przyznał, że je poprzepalał i mogę mieć drętwienia. Na początku bardzo to przeszkadzało, nie dało się nosić nawet stanika, ale wiadomo, człowiek do wszystkiego się przyzwyczai, zwłaszcza po walce z taką chorobą...
O 10:36, dnia 2016-11-26 Monika2509 napisał(-a):
O 18:06, dnia 2016-11-25 Angelika889 napisał(-a):
Kuknij sobie na ta stronke:
http://www.infor.pl/prawo/zasilki/zasilek-pielegnacyjny/281739,Czym-rozni-sie-swiadczenie-pielegnacyjne-od-zasilku-pielegnacyjnego.html
Tu masz napisane jakie warunki musisz spelniac na zasilek pielęgnacyjny oraz roznice i podobienienstwa co do zasilku a swiadczeniia pielegnacyjnego.
Ja osobiscie nie bede sie starac ani o jedno ani o drugie.
Wrocimy do zdrowia i do pracy :) Najważniejsze pozytywne myslenie :)
Ja póki co chce ogarnąć to swiadczenie i stanąć na komisje, pracodawca będzie mi płacił tylko do 30 stycznia więc później płaci ZUS i muszę to igarnac w porę.pozniej pomyślę z czego mogę skorzystać, bo może lekarze mnie do żadnej grupy nie przydziela ale trzeba ☺zdrowiec i wracać do pracy tak jak mówisz.
A powiedz mi miałaś robiona biopsje chirurgiczna? Ja miałam na szyji i to miejsce aż po ramię mam takie zdretwiale i nieprzyjemne w dotyku to normalne że tak długo to trwa?