Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Mazynka co u Ciebie?

Autor: Lena • 18.09.2014 12:13 • 95 odpowiedzi

Mazynka

08.10.2014 13:10

Odpowiedz

no to jestem po pecie ... trzymajcie kciuki,do 10 dni wynik ... to beda cholernie dlugie dni :/

Yoko

08.10.2014 13:50

Odpowiedz

O 15:10, dnia 2014-10-08 Mazynka napisał(-a):

no to jestem po pecie ... trzymajcie kciuki,do 10 dni wynik ... to beda cholernie dlugie dni :/

Mazynka wynik będzie dobry, nic już tam nie będzie. Nie pamiętam ale to Twój 3 Pet czy 2. Czy po pecie będziesz miała radio. Ja mam zacząć za 2 tygodnie.

Czekanie jest najgorsze ale jak już dostaniesz wynik i będzie napisane całkowita regresja to zejdzie z Ciebie wszystko, życzę Ci tego z całego serca. Trzymaj się POZDRAWIAM

Mazynka

08.10.2014 16:06

Odpowiedz

O 15:50, dnia 2014-10-08 Yoko napisał(-a):

O 15:10, dnia 2014-10-08 Mazynka napisał(-a):

Mazynka wynik będzie dobry, nic już tam nie będzie. Nie pamiętam ale to Twój 3 Pet czy 2. Czy po pecie będziesz miała radio. Ja mam zacząć za 2 tygodnie.

Czekanie jest najgorsze ale jak już dostaniesz wynik i będzie napisane całkowita regresja to zejdzie z Ciebie wszystko, życzę Ci tego z całego serca. Trzymaj się POZDRAWIAM

Yoko na razie o dalszym leczeniu nic nie wiem, bo czekaja na wynik peta ... to moj 3, w 2 po 2 qrsie mialam zmiany resztkowe, mam nadzieje ze ten bedzie czysty, ale niestety pojawily sie objawy takie jak przed chemia i boje sie ze jednak bedzie zle :(

a czego masz radio ?

Yoko

08.10.2014 17:56

Odpowiedz

Yoko na razie o dalszym leczeniu nic nie wiem, bo czekaja na wynik peta ... to moj 3, w 2 po 2 qrsie mialam zmiany resztkowe, mam nadzieje ze ten bedzie czysty, ale niestety pojawily sie objawy takie jak przed chemia i boje sie ze jednak bedzie zle :(

a czego masz radio ?

Mazynka jakie objawy masz ze sie martwisz ze cos nie tak. Po konsultacji lekarz mi powiedzial ze dla zabezpieczenia dadza mi radio. Wspomnial ze jak nie radio to dostalam bym 2 cykle chemii.

Mazynka

09.10.2014 03:50

Odpowiedz

O 19:56, dnia 2014-10-08 Yoko napisał(-a):

a czego masz radio ?

Mazynka jakie objawy masz ze sie martwisz ze cos nie tak. Po konsultacji lekarz mi powiedzial ze dla zabezpieczenia dadza mi radio. Wspomnial ze jak nie radio to dostalam bym 2 cykle chemii.

swedzenie, poty i bol w klatce piersiowej...brak tylko goraczki - bylby caly komplet ..

Yoko

09.10.2014 14:11

Odpowiedz

swedzenie, poty i bol w klatce piersiowej...brak tylko goraczki - bylby caly komplet ..

Mazynka jak sie zyje w stakim stresie jak my teraz to tez mozna miec takie objawy.

Poty masz nocne czy ogolnie sie pocisz.

Mazynka

11.10.2014 08:12

Odpowiedz

O 16:11, dnia 2014-10-09 Yoko napisał(-a):

Mazynka jak sie zyje w stakim stresie jak my teraz to tez mozna miec takie objawy.

Poty masz nocne czy ogolnie sie pocisz.

Nocne i to takie jakby ktos wiadro na mnie wylal, pojawiaja sie nieregularnie od jakiegos miesiaca, budze sie w nocy wszystko mokr, pot zimny i rano katar :/

Yoko

11.10.2014 15:06

Odpowiedz
Mazynka nie denerwuj się to może być przejściowe i wcale nic nie znaczyć. Wynik Peta wszystko wyjaśni, najgorsze to czekanie ale trzymaj się i postaraj nie nakręcać.

Mnie zaczęły strasznie żyły boleć, aż pieką. Ręce też od łokci do palców drętwieją, spać w nocy nie mogę. Swędzi mnie czasami i też nakręcam się. Ja za dwa tygodnie zaczynam radio co i jak jeszcze nie wiem ale mam wizytę i tomograf za tydzień.

Pozdrawiam

Moonia co u Ciebie.

Mazynka

12.10.2014 06:26

Odpowiedz

O 17:06, dnia 2014-10-11 Yoko napisał(-a):

Mazynka nie denerwuj się to może być przejściowe i wcale nic nie znaczyć. Wynik Peta wszystko wyjaśni, najgorsze to czekanie ale trzymaj się i postaraj nie nakręcać.

Mnie zaczęły strasznie żyły boleć, aż pieką. Ręce też od łokci do palców drętwieją, spać w nocy nie mogę. Swędzi mnie czasami i też nakręcam się. Ja za dwa tygodnie zaczynam radio co i jak jeszcze nie wiem ale mam wizytę i tomograf za tydzień.

Pozdrawiam

Moonia co u Ciebie.

i weź tu się nie nakręcaj masakra do peta to ja oszaleje, dzisiaj wymacałam sobie 2 węzły :/ równomiernie umiejscowione po obu stronach szyi i w tych miejscach masakrycznie boli szyja, mam nadzieję że to objaw infekcji.

Yoko

12.10.2014 12:05

Odpowiedz

i weź tu się nie nakręcaj masakra do peta to ja oszaleje, dzisiaj wymacałam sobie 2 węzły :/ równomiernie umiejscowione po obu stronach szyi i w tych miejscach masakrycznie boli szyja, mam nadzieję że to objaw infekcji.

Mazynka ja ostatnio sobie też wymacałam kulkę ale byłam na wizycie u lekarza i powiedział żeby się nie martwić. Już nawet nie dotykam szyi bo się boję.

Mnie też zaczyna swędzieć ale nie wiem czy przez to, że ciągle o tym myślę i się nakręcam.

Bolą mnie jak oddycham płuca i zaczynam kaszleć tak jakoś dziwnie. Schizę znowu zaczynam mieć. Nie wiem czy mi kiedyś to przejdzie ja jestem straszna panikara.

moonia

13.10.2014 09:55

Odpowiedz

Moonia co u Ciebie.

hej!

Ja po pet jestem - wynika mam, niestety guz dość duży jeszcze został 6x8 cm :( i mam mieć radio. Pewnie będzie dość duża dawka z uwagi na wielkość guza.... teraz mam jeszcze antybiotyk przez tydz bo okazało się, że mam zapalenie płuca, które było zalane chłonką /16 l!!/

Ogólnie jest ok. od ostatniego wlewu minęły 3 tyg i psychicznie lepiej się czuję...

Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję, że wszystko będzie ok u Ciebie i Mazynki

Yoko

02.04.2016 12:24

Odpowiedz

Marzynka co u Ciebie slychac, dawno nie pisałaś na forum.

Yoko

02.04.2016 12:26

Odpowiedz

Mazynka miało być :)

moonia

13.05.2016 18:28

Odpowiedz

O 14:26, dnia 2016-04-02 Yoko napisał(-a):

Mazynka miało być :)

Yoko, a jak u Ciebie?? Mazynka przeszczep miała, wcześniej adcetris w krk podawany, z tego co wiem jest ok:)

Aniunia

14.05.2016 12:56

Odpowiedz

Hej. Marzena jest po przeszczepie. Miala przelom lutego a marca. Czuje sie w miare dobrze. Tez niedlugo ma Pet w ktorym wyjdzie czy sie udalo.

Yoko

14.05.2016 18:43

Odpowiedz

Cześć Moonia jak miło, że się odezwałaś. Co u Ciebie slychać, jak tam zdrówko po leczeniu. U mnie ok miałam w tym tygodniu badania RTG, USG i badania krwi wszystko jest ok, ale ciągły strach przed każdym badaniem jest nie do zniesienia. W następnym tygodniu mam wizytę u lekarza może da mi na Peta w sierpniu będzie rok od poprzedniego. Ciągle o Tobie i Marzynce myślę jak się macie, w końcu razem zaczynalysmy walkę. Serdecznie Was pozdrawiam i odzywacie się czasami.

Mazynka

14.05.2016 20:22

Odpowiedz
Czesc dziewczyny !
Doszly mnie wiesci, ze mnie szukacie:-)
Ja 7 marca mialam przeszczep, czuje sie juz w miare ok, troche nogi daja popalic ale mam to w 4 literach ;) czekam na termin Peta, a oprocz tego rozprawiam sie wkoncu ze swoim zyciem i sie rozwodze ! Zycie naprawde zaczynam od poczatku :-)

Yoko

14.05.2016 21:05

Odpowiedz

Cześć Mazynka fajnie ze się odezwałaś :). Szukamy Cie, bo dawno się nie odzywałaś kontrola musi byc :). Ciągle zaglądam na forum a tu cisza. Bardzo się cieszę że u Was wszystko ok. Mazynka Pet to tylko formalność na pewno nic już tam nie ma. Przykro mi, że się rozwodzisz a nie dawno wprowadzaliscie się do nowego mieszkania i tak się cieszyłaś. Nie ma co się załamywać będzie dobrze. Pozdrawiam

Mazynka

15.05.2016 04:19

Odpowiedz

O 23:05, dnia 2016-05-14 Yoko napisał(-a):

Cześć Mazynka fajnie ze się odezwałaś :). Szukamy Cie, bo dawno się nie odzywałaś kontrola musi byc :). Ciągle zaglądam na forum a tu cisza. Bardzo się cieszę że u Was wszystko ok. Mazynka Pet to tylko formalność na pewno nic już tam nie ma. Przykro mi, że się rozwodzisz a nie dawno wprowadzaliscie się do nowego mieszkania i tak się cieszyłaś. Nie ma co się załamywać będzie dobrze. Pozdrawiam

Kochana, ja sie nie zalamuje, zalalam sie po kolejnej wznowie, w listopadzie, po zbiorce. Jednak moim cudotworcom udalo sie mnie wyprowadzic i poszlam na przeszczep. Teraz czeka mnie batalia z mezem, nie bedzie latwo, bo on chce mi udowodnic, ze jestem winna rozpadu malzenstwa, a ja bede walczyc o obupulna wine! Choroba za bardzo mnie zmienila, za silna sie zrobilam i dam rade!

Yoko

15.05.2016 06:25

Odpowiedz
Mazynka silna babeczka z Ciebie, to prawda, że człowiek staje się silniejszym po takiej walce. Szkoda ze Wam nie wyszło, może on tego wszystkiego nie potrafił udźwignąć. Nie wiedziałam, że miałaś wznowę ale to już przeszłość nie ma co wspominać ważne jest teraz co jest. Kiedy masz następnego Peta.

Ja też się zmieniłam, jestem bardziej nerwowa i nie ma dnia żebym nie myślała o chorobie. Może to kiedyś przejdzie. No i strasznie przytyłam ok 30 kg masakra nie wiem jak tego balastu się pozbyć. Byłam u dietetyczki ale tydzień stosuję dietę i później odpuszczam. Nie mam tak silnej woli jak kiedyś.

Pozdrawiam