Mazynka
08.10.2014 13:10
no to jestem po pecie ... trzymajcie kciuki,do 10 dni wynik ... to beda cholernie dlugie dni :/
Autor: Lena • 18.09.2014 12:13 • 95 odpowiedzi
Mazynka
08.10.2014 13:10
no to jestem po pecie ... trzymajcie kciuki,do 10 dni wynik ... to beda cholernie dlugie dni :/
Yoko
08.10.2014 13:50
O 15:10, dnia 2014-10-08 Mazynka napisał(-a):
Mazynka wynik będzie dobry, nic już tam nie będzie. Nie pamiętam ale to Twój 3 Pet czy 2. Czy po pecie będziesz miała radio. Ja mam zacząć za 2 tygodnie.
Czekanie jest najgorsze ale jak już dostaniesz wynik i będzie napisane całkowita regresja to zejdzie z Ciebie wszystko, życzę Ci tego z całego serca. Trzymaj się POZDRAWIAM
Mazynka
08.10.2014 16:06
O 15:50, dnia 2014-10-08 Yoko napisał(-a):
O 15:10, dnia 2014-10-08 Mazynka napisał(-a):
Mazynka wynik będzie dobry, nic już tam nie będzie. Nie pamiętam ale to Twój 3 Pet czy 2. Czy po pecie będziesz miała radio. Ja mam zacząć za 2 tygodnie.
Czekanie jest najgorsze ale jak już dostaniesz wynik i będzie napisane całkowita regresja to zejdzie z Ciebie wszystko, życzę Ci tego z całego serca. Trzymaj się POZDRAWIAM
Yoko na razie o dalszym leczeniu nic nie wiem, bo czekaja na wynik peta ... to moj 3, w 2 po 2 qrsie mialam zmiany resztkowe, mam nadzieje ze ten bedzie czysty, ale niestety pojawily sie objawy takie jak przed chemia i boje sie ze jednak bedzie zle :(
a czego masz radio ?
Yoko
08.10.2014 17:56
Yoko na razie o dalszym leczeniu nic nie wiem, bo czekaja na wynik peta ... to moj 3, w 2 po 2 qrsie mialam zmiany resztkowe, mam nadzieje ze ten bedzie czysty, ale niestety pojawily sie objawy takie jak przed chemia i boje sie ze jednak bedzie zle :(
a czego masz radio ?
Mazynka jakie objawy masz ze sie martwisz ze cos nie tak. Po konsultacji lekarz mi powiedzial ze dla zabezpieczenia dadza mi radio. Wspomnial ze jak nie radio to dostalam bym 2 cykle chemii.
Mazynka
09.10.2014 03:50
O 19:56, dnia 2014-10-08 Yoko napisał(-a):
a czego masz radio ?
Mazynka jakie objawy masz ze sie martwisz ze cos nie tak. Po konsultacji lekarz mi powiedzial ze dla zabezpieczenia dadza mi radio. Wspomnial ze jak nie radio to dostalam bym 2 cykle chemii.
swedzenie, poty i bol w klatce piersiowej...brak tylko goraczki - bylby caly komplet ..
Yoko
09.10.2014 14:11
swedzenie, poty i bol w klatce piersiowej...brak tylko goraczki - bylby caly komplet ..
Mazynka jak sie zyje w stakim stresie jak my teraz to tez mozna miec takie objawy.
Poty masz nocne czy ogolnie sie pocisz.
Mazynka
11.10.2014 08:12
O 16:11, dnia 2014-10-09 Yoko napisał(-a):
Mazynka jak sie zyje w stakim stresie jak my teraz to tez mozna miec takie objawy.
Poty masz nocne czy ogolnie sie pocisz.
Nocne i to takie jakby ktos wiadro na mnie wylal, pojawiaja sie nieregularnie od jakiegos miesiaca, budze sie w nocy wszystko mokr, pot zimny i rano katar :/
Yoko
11.10.2014 15:06
Mazynka
12.10.2014 06:26
O 17:06, dnia 2014-10-11 Yoko napisał(-a):
Mazynka nie denerwuj się to może być przejściowe i wcale nic nie znaczyć. Wynik Peta wszystko wyjaśni, najgorsze to czekanie ale trzymaj się i postaraj nie nakręcać.
Mnie zaczęły strasznie żyły boleć, aż pieką. Ręce też od łokci do palców drętwieją, spać w nocy nie mogę. Swędzi mnie czasami i też nakręcam się. Ja za dwa tygodnie zaczynam radio co i jak jeszcze nie wiem ale mam wizytę i tomograf za tydzień.
Pozdrawiam
Moonia co u Ciebie.
i weź tu się nie nakręcaj masakra do peta to ja oszaleje, dzisiaj wymacałam sobie 2 węzły :/ równomiernie umiejscowione po obu stronach szyi i w tych miejscach masakrycznie boli szyja, mam nadzieję że to objaw infekcji.
Yoko
12.10.2014 12:05
i weź tu się nie nakręcaj masakra do peta to ja oszaleje, dzisiaj wymacałam sobie 2 węzły :/ równomiernie umiejscowione po obu stronach szyi i w tych miejscach masakrycznie boli szyja, mam nadzieję że to objaw infekcji.
Mazynka ja ostatnio sobie też wymacałam kulkę ale byłam na wizycie u lekarza i powiedział żeby się nie martwić. Już nawet nie dotykam szyi bo się boję.
Mnie też zaczyna swędzieć ale nie wiem czy przez to, że ciągle o tym myślę i się nakręcam.
Bolą mnie jak oddycham płuca i zaczynam kaszleć tak jakoś dziwnie. Schizę znowu zaczynam mieć. Nie wiem czy mi kiedyś to przejdzie ja jestem straszna panikara.
moonia
13.10.2014 09:55
Moonia co u Ciebie.
hej!
Ja po pet jestem - wynika mam, niestety guz dość duży jeszcze został 6x8 cm :( i mam mieć radio. Pewnie będzie dość duża dawka z uwagi na wielkość guza.... teraz mam jeszcze antybiotyk przez tydz bo okazało się, że mam zapalenie płuca, które było zalane chłonką /16 l!!/
Ogólnie jest ok. od ostatniego wlewu minęły 3 tyg i psychicznie lepiej się czuję...
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję, że wszystko będzie ok u Ciebie i Mazynki
Yoko
02.04.2016 12:24
Marzynka co u Ciebie slychac, dawno nie pisałaś na forum.
Yoko
02.04.2016 12:26
Mazynka miało być :)
moonia
13.05.2016 18:28
O 14:26, dnia 2016-04-02 Yoko napisał(-a):
Mazynka miało być :)
Yoko, a jak u Ciebie?? Mazynka przeszczep miała, wcześniej adcetris w krk podawany, z tego co wiem jest ok:)
Aniunia
14.05.2016 12:56
Hej. Marzena jest po przeszczepie. Miala przelom lutego a marca. Czuje sie w miare dobrze. Tez niedlugo ma Pet w ktorym wyjdzie czy sie udalo.
Yoko
14.05.2016 18:43
Cześć Moonia jak miło, że się odezwałaś. Co u Ciebie slychać, jak tam zdrówko po leczeniu. U mnie ok miałam w tym tygodniu badania RTG, USG i badania krwi wszystko jest ok, ale ciągły strach przed każdym badaniem jest nie do zniesienia. W następnym tygodniu mam wizytę u lekarza może da mi na Peta w sierpniu będzie rok od poprzedniego. Ciągle o Tobie i Marzynce myślę jak się macie, w końcu razem zaczynalysmy walkę. Serdecznie Was pozdrawiam i odzywacie się czasami.
Mazynka
14.05.2016 20:22
Yoko
14.05.2016 21:05
Cześć Mazynka fajnie ze się odezwałaś :). Szukamy Cie, bo dawno się nie odzywałaś kontrola musi byc :). Ciągle zaglądam na forum a tu cisza. Bardzo się cieszę że u Was wszystko ok. Mazynka Pet to tylko formalność na pewno nic już tam nie ma. Przykro mi, że się rozwodzisz a nie dawno wprowadzaliscie się do nowego mieszkania i tak się cieszyłaś. Nie ma co się załamywać będzie dobrze. Pozdrawiam
Mazynka
15.05.2016 04:19
O 23:05, dnia 2016-05-14 Yoko napisał(-a):
Cześć Mazynka fajnie ze się odezwałaś :). Szukamy Cie, bo dawno się nie odzywałaś kontrola musi byc :). Ciągle zaglądam na forum a tu cisza. Bardzo się cieszę że u Was wszystko ok. Mazynka Pet to tylko formalność na pewno nic już tam nie ma. Przykro mi, że się rozwodzisz a nie dawno wprowadzaliscie się do nowego mieszkania i tak się cieszyłaś. Nie ma co się załamywać będzie dobrze. Pozdrawiam
Kochana, ja sie nie zalamuje, zalalam sie po kolejnej wznowie, w listopadzie, po zbiorce. Jednak moim cudotworcom udalo sie mnie wyprowadzic i poszlam na przeszczep. Teraz czeka mnie batalia z mezem, nie bedzie latwo, bo on chce mi udowodnic, ze jestem winna rozpadu malzenstwa, a ja bede walczyc o obupulna wine! Choroba za bardzo mnie zmienila, za silna sie zrobilam i dam rade!
Yoko
15.05.2016 06:25