gratuluje posta. mile sie zaskoczylem.
po pierwsze to nie jestem dzieckiem
IMO piszesz jak nastolatka. przez internet nie widac ile masz lat i jak wygladasz (i - szczerze - mam to gdzies), widac tylko CO i JAK piszesz. a jak to wyglada dla mnie? napisalem powyzej.
a forum jest od zadawania pytan
racja. takze jest po to, by samemu probowac znalezc na nim odpowiedz. jesli masz glod informacji - uzyj tego -> http://www.google.pl . wypluwa sporo odpowiedzi, niektore sa calkiem madre i uzyteczne (to taka moja uszczypliwosc a propos watku o CRP).
kazdy sie denerwuje jak moze byc poważnie chory
racja. tyle, ze forum (lub ta strona) nie jest miejscem, ktore ukoi Twoje nerwy (piszemy tutaj o chorobie nowotworowej i o smierci). pobiegaj sobie, zapal papieroska (tego akurat nie polecam) czy przejdz sie na spacer, potem wroc tu uspokojona i napisz posta.
poprosiles zebym nie utwarzała nowych wątków to zadaje pytania w tym jednym ale widze że to też problem!
dziekuje za dostosowanie sie do prosby.
dobrze wiesz jak to jest być zdenerwowanym i szukać porady nawet przez internet a chyba od tego tu jesteś
nie, nie wydaje mi sie. wybacz.
a kto pod jakim nickiem zadaje pytania to chyba nie ważne bo ważne to w jakiej jest sytuacji, kazdy ma prawo do anonimowości
mylisz pojecia. podpisywania sie jako anonim nikt Ci nie zabrania i to jest Twoje prawo do zachowania prywatnosci. podajac sie za kilka roznych osob
wprowadzasz ludzi w błąd
.
anonimowosci w Internecie (a juz tym bardziej tutaj) nie ma. trzeba to w koncu powiedziec:
w czym widzisz problem, w tym że chce wiedzieć jak najwiecej?
nie, nie w tym.
troche cierpliwości chyba umiesz sie stawic w sytuacji każdego z Nas kto sie boi??!!
tak w Twoja to moze srednio potrafie, ale w zdecydowana wiekszosc moge. ba!, sam przechodze nerwowki, o ktorych kompletnie nie masz pojecia i ktorych nie zycze ani wrogowi, ani Tobie, ani nikomu innemu.
co do cierpliwosci - mysle, ze mam jej sporo. ale to tylko mocno subiektywne odczucie.