Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: wezły chlonne na ramieniu i w okolicy szyi
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 07:11, dnia 2006-08-19 Magda napisał(-a): > Ojej, a ja siebie posądzałam o straszliwą panikę. > Apropos biopsji węzłów chłonnych, to opis z "rozpoznanie" mógłby zostać poszerzony...jak dla mnie nie był to prosty zabieg polegający na przecięciu skóry i wyjęciu węzła. Dopiero dziś dochodzę do siebie po regularnej operacji Gardło rwie jakbym miała straszną anginę (rura intubacyjna), a prawą ręką ledwo ruszam (lepiej jest po tabletkach przeciwbólowych oczywiście). Nie wiedziałam, że po narkozie kac będzie trzymał 3 doby > Można by o tym uprzedzić czytelników, że czasem należy liczyć się z operacją w narkozie. > No ale już jestem PO i bardzo zadowolona :) CO-I rulez (jak narazie, hi hi). Zastrzeżeń brak, bardzo miło i fachowo!!! > Czekam na wyniki: prawdopodobnie zz (to już nie mój domysł niestety). > Pozdrawiam i życzę wszystkim opanowania i nie wymyślajcie odrazu najgorszych chorób, zacznijcie od toksoplazmozy, cytomegali, sarkoidozy i innych. Jelśi już musicie szukać u siebie takich spraw. > Pozdrawiam zdrowych i chorych!! > Magda (jak poznam wyniki to przybiegnę dać znać...)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź