Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: wezły chlonne na ramieniu i w okolicy szyi
Komentujesz wpis użytkownika
ania1986
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 22:08, dnia 2006-03-29 ania1986 napisał(-a): > po pierwsze to nie jestem dzieckiem a forum jest od zadawania pytan! po drugie kazdy sie denerwuje jak moze byc poważnie chory. Sam wiesz jak to jest! poprosiles zebym nie utwarzała nowych wątków to zadaje pytania w tym jednym ale widze że to też problem! > tak utworzyłam pare wątków i co z tego to jakieś przestępstwo że chce wiedzieć jak najwęcej?! > dobrze wiesz jak to jest być zdenerwowanym i szukać porady nawet przez internet a chyba od tego tu jesteś bo inaczej bys tej stronki nie zakładał. Przeież przez tą strone pokazujesz wszystko o tej chorobie, doradzasz, pomagasz, a kto pod jakim nickiem zadaje pytania to chyba nie ważne bo ważne to w jakiej jest sytuacji, kazdy ma prawo do anonimowości bo nie wymagasz na tej stronce dokladnego imienia i nazwiaska ani adresu zamieszkania oraz nic nie piszesz o ilosci wątkach na forum ktore można utwarzać. Więc w czym widzisz problem? w tym że chce wiedzieć jak najwiecej? troche cierpliwości chyba umiesz sie stawic w sytuacji każdego z Nas kto sie boi??!! > kto jak kto ale myślałąm ze potrafisz zrozumiec...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź