Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Czy choroba coś zmieniła?

Autor: kola • 20.11.2012 15:15 • 65 odpowiedzi

Iness

29.11.2012 14:15

Odpowiedz

O 15:11, dnia 2012-11-29 Lena napisał(-a):

Gdyby to odnieść do terminów gejowskich? Jeden gej powie, stary jestem gejem, kocham inaczej, ale tak samo czuje. A drugi powie no cześć moje gejątka, o kur, oczko mi poszło, no jakże macie nowe sweterki z wełny egipskiej ,moje gejowskie kurczaczki ? Co czujemy wszyscy tak samo moje homo momo, co? Ciom, ciom, ciom. Jest różnica ?

:)))))))) Tomek, ale się ubawiłam, boski jesteś!

spoko Tomek ;) no na serio mnie tak pytały ,straszne co? ludzie takie maja podejscie do ciezkich chorob... (żeby nie pisac ze do raka ;p )

Tomek

29.11.2012 14:28

Odpowiedz

spoko Tomek ;) no na serio mnie tak pytały ,straszne co? ludzie takie maja podejscie do ciezkich chorob... (żeby nie pisac ze do raka ;p )

Iness ja się nie boję terminu rak. Rak. Rak. Raka. Kogo czego - raka, kogo co raka, o! rak etc. Ja się boję jak ktoś taki termin wplata w zabawę w gumę i z raka mu się robią *raczątka*, ludzie zamiast ludźmi stają się *raczkami*, przybijają piątki, chodzą tyłem i wyciągają z kieszeni kupki włosów, które im wypadły podczas chemioterapii, po czym wspólnie zajmują loże vip w klubie, *tylko dla raczków*.

Iness

29.11.2012 18:25

Odpowiedz

O 15:28, dnia 2012-11-29 Tomek napisał(-a):

Iness ja się nie boję terminu rak. Rak. Rak. Raka. Kogo czego - raka, kogo co raka, o! rak etc. Ja się boję jak ktoś taki termin wplata w zabawę w gumę i z raka mu się robią *raczątka*, ludzie zamiast ludźmi stają się *raczkami*, przybijają piątki, chodzą tyłem i wyciągają z kieszeni kupki włosów, które im wypadły podczas chemioterapii, po czym wspólnie zajmują loże vip w klubie, *tylko dla raczków*.

rozumiem....

ada26

29.11.2012 18:28

Odpowiedz

A Tu patrze impreza nadal trwa hahhha:)

kola

29.11.2012 20:30

Odpowiedz

O 19:28, dnia 2012-11-29 ada26 napisał(-a):

A Tu patrze impreza nadal trwa hahhha:)

No właśnie niezła impreza się z tego zrobiła. A ja tylko chciałem pocieszyć trochę tych co widzą w chorobie tylko tragedię.Myślałem że inni mi w tym trochę pomogą. Ale jak chcecie to dalej się bawcie w przepychanki.

Pozdrawiam wszystkich gorąco.

Iness

30.11.2012 07:37

Odpowiedz
już już nikt się nie przepycha ;) skończyliśmy już dyskusje. wracamy do tematu. WADY I ZALETY CHOROBY

Powiem wam, że właśnie dzięki temu ciężkiemu przeżyciu nauczyłam się otwartości i np. tu mogę brać udział w dyskusji, nie boje się czy wstydzę mówić swoje zdanie i dzielić się poglądami. Nie zawsze mam racje, ale mam tą odwagę by skonfrontować swoja opinie z innymi opiniami ludzi. To bardzo ważne dla mnie. Kiedy byłam skryta, bojaźliwa, wstydliwa, bałam się publicznych wystąpień, a teraz? Śmigam pięknie =) to ogromna zaleta. Jak sadzicie?