No u mnie nie wszyscy wiedzieli, że byłam chora.
u mnie też nie wszyscy wiedzą...tylko wybrani, np w pracy wiedzą że miałam kłopoty ze zdrowiem, ale żadnych szczegółów nikomu nie opowiadałam
Niektórzy myśleli, że sobie zrobiłam wychowawczy:) generalnie powiem tak - poszłam do fryzjera by mnie kobietka wyrównała, bo włosy rosły mi strasznie nierównomiernie
mnie też nie równo rosną, na czubku głowy mam zdecydowanie dłuższe niż po bokach :/
Poszłam, z obawami, ale poszłam.
Ja bym się chyba nie zdobyła na taką odwagę....szacun dla Ciebie!
Głupie to, ale myślałam, ze się wszyscy na mnie gapią, co nie było prawdą i powoli zaczęłam sobie uzmysławiać, ze nikogo moja fryzura nie razi. Nikt nie zwracał na mnie uwagi, zresztą jak się zaczęłam rozglądać, to dostrzegłam masę dziewczyn w króciutkich włosach:)
Też bym tak myślała, że wszyscy na mnie patrzą. Ale rzeczywiście przyznam Ci rację, że spotyka się już sporo kobiet o takiej długości włosów którą mam ja i jakoś ja na nie dziwnie nie patrzę.
Pochodziłam tak parę dni dokoła domu,
w domu po pracy też ściągam i wygodnie mi bez....o jak fajnie ;)
a potem poszłam do pracy. Powiem szczerze, że tak mi było wygodnie, że w sumie wszystko mi jedno było co będą ludzie gadać.
Jestem Asystentką Prezesa Zarządu...hm...muszę jakoś wyglądać i nie wiem, ja to strachliwa zawsze byłam na punkcie zmiany fryzury, a tutaj z długich włosów (czyt. peruka) zrobiło by się z dnia na dzień 3 cm....szok! wszyscy by się dopytywali co, jak, dlaczego....
(mimo, że miałam świetnie dobraną tą perukę)
też mi się wydaje ze mam swietnie dobrana peruke i wogole nie widac na pierwszy rzut oka ze to peruka
większość co nie wiedziała, to i tak się pewnie domyślała.
no to u mnie jest podobnie, nikt się w pracy nie pyta, ale np tekstry typu: chyba musisz codziennie wlosy prostowac itp są, więc podejrzewam że się domyslaja albo czekaja az sama im powiem...
Jak masz wielkie obiekcje
ogromne niestety :(
to zrób to małymi kroczkami. Jedź gdzieś gdzie małe prawdopodobieństwo spotkania kogoś znajomego, zdejm peruke i przyjrzyj się ludziom.
tak zrobię
NIKT nawet na Ciebie nie spojrzy:) 3cm to rzeczywiście już sporo - tylko Nam się wydaję, że to mało!:) Pozdrawiam
pewnie masz rację, dziękuję.