Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

:-/

Autor: małgo • 24.12.2006 20:47 • 43 odpowiedzi

121277

20.01.2007 12:57

Odpowiedz

O 19:52, dnia 2007-01-19 małgo napisał(-a):

Słuchajcie jestem po badaniach na nawrót nic nie wskazuje,węzły w normie a jednak cholera bolą po wypiciu alkoholu i to nie są pijackie urojenia;-/

A moze warto wytupac skierowanie na USG? Chocby tak dla spokojnosci?

Asica

20.01.2007 18:53

Odpowiedz

O 22:00, dnia 2007-01-19 małgo napisał(-a):

Rtg, morfologia , macanko ,ostatnie CT w sierpniu zeszłego roku.

No sorrrryyyyy,jesli RTG + morfologia + macanki maja wykluczyc nawrot u osoby pozostajacej zaledwie 2lata w remisji (bo tyle jestes,prawda?) to IMO trafilas do "ekonomisty" a nie do lekarza :/

"Rowniez" mialam CT w sierpniu,a ostatnio oprocz skierowan na: RTG,krew,USG dostalam takze skierowania na CT brzucha i klaty ;>

Do 5ciu lat pozostawania w remisji MASZ PRAWO do CT klatki co pol roku.

Ps.Zglosilas w ogole te poalkoholowe bole dla konowala? ;>

małgo

21.01.2007 12:16

Odpowiedz

O 19:53, dnia 2007-01-20 Asica napisał(-a):

O 22:00, dnia 2007-01-19 małgo napisał(-a):

Rtg, morfologia , macanko ,ostatnie CT w sierpniu zeszłego roku.

No sorrrryyyyy,jesli RTG + morfologia + macanki maja wykluczyc nawrot u osoby pozostajacej zaledwie 2lata w remisji (bo tyle jestes,prawda?) to IMO trafilas do "ekonomisty" a nie do lekarza :/

"Rowniez" mialam CT w sierpniu,a ostatnio oprocz skierowan na: RTG,krew,USG dostalam takze skierowania na CT brzucha i klaty ;>

Do 5ciu lat pozostawania w remisji MASZ PRAWO do CT klatki co pol roku.

Ps.Zglosilas w ogole te poalkoholowe bole dla konowala? ;>

Wiesz nie zamierzam histerycznie podwarzac opini lekarza

( tak sprawdzałam ,ten pan posiada tytuł doktora medycyny baa aspiruje do prof;-)jak wiesz zlecił mi jakies podstawowe badania ,nie stwierdził 100% zdrowia na podstawie głebokiego spojrzenia w oczy. Węzły nadobojczykowe i wszystkie inne dostepne badaniu palpitacyjnemu w normie ,w klatce tez nic sie nie dzieje , morfologia dobra, nawet OB niskie ,bole węzłow blizej nieznanego pochodzenia ale fakty swiadczą za brakiem powiązania z ziarnicą.

Pozdrowienia.

Asica

21.01.2007 23:25

Odpowiedz

O 13:16, dnia 2007-01-21 małgo napisał(-a):

bole węzłow blizej nieznanego pochodzenia ale fakty swiadczą za brakiem powiązania z ziarnicą.

OBY tak bylo.Amen.