Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

:-/

Autor: małgo • 24.12.2006 20:47 • 43 odpowiedzi

Karkurt

30.12.2006 09:37

Odpowiedz

O 10:07, dnia 2006-12-30 Ewolak napisał(-a):

Ach Asica, rzeczywiście byl ten wątek w rozmowie z Karkurtem. Dwa wątki w jednym? Przepraszam. Przy okazji zapytałam o swój problem, bo tak było, bolało w środku, ale to chyba od tego zapalenia. Namieszałam, przepraszam, ale Karkurt to miły człowiek, jak sie pojawia na forum to lubie Mu zadawać pytania, bo zawsze mi odpowie i pocieszy. Buziaki dla wszystkich.

Ale fajna zadyma Ewolak ja wypije za twoje zdrowie i za tych co nie mogą (oczywiście pić).

Asica

30.12.2006 15:52

Odpowiedz

O 09:58, dnia 2006-12-30 Ewolak napisał(-a):

Mam wrażenie,że nie czytacie całości wątków.

Nie,no kurna:/ zaraz Ci udowodnie kto tu nie czyta calosci postow w danym watku :/ ewentualnie kto ma problem czytania ze zrozumieniem :/

Najpierw Baldi na początku mówi że ma chyba ten problem co Małgo, chodzi o bóle po alkoholu przy nawrocie i na ten post odpisałam,

POKAZ MI,w ktorym miejscu Baldi NAPISAŁ, ze On ma taki objaw?:|Bo tak czytam,czytam i wyczytac tego nie moge :/

O 10:49, dnia 2006-12-27 Baldi napisał(-a):

sie mi przypomnialo:

CZY KTOS Z OSOB, KTORE MIALY NAWROT, MIAL PO LECZENIU BOLE WEZLOW PO WYPICIU ALKOHOLU?

sie okazalo, ze to nie tylko Małgo dopadło.

zaczynam sie martwic. jesli ktos mial cos podobnego, a potem wlasnie nawrot - prosze o wypowiedz na forum.

Napisal,ze "nie tylko Malgo to dopadlo" CO NIE JEST ROWNOZNACZNE z "mnie takze to dopadlo",mam racje? :/

Teraz Asica.

Karkut (przepraszam jeśli przekręciłam litery) odpowiadał na inne moje pytanie,bo od świąt boli mnie szyja.

jasne,TYLKO,ze NAJPIERW BYLA MOWA O TWOIM BOLU W SRODPIERSIU,i na ten post Ci Karkut odpisal,a Ty dopiero pozniej napisalas/dopisalas o bolach szyji :/

Asica

30.12.2006 15:59

Odpowiedz

O 10:07, dnia 2006-12-30 Ewolak napisał(-a):

Buziaki dla wszystkich.

skup sie bardziej na czytaniu postow w watku niz na buziakowaniu wszystkich

Asica

30.12.2006 16:09

Odpowiedz

O 19:06, dnia 2006-12-29 Karkurt napisał(-a):

Ewolak napisała o bólach w śródpiersiu a Ty sprowadziłaś

je jednoznacznie do bólów węzłów.

Kurna chlopie,czytasz uwaznie posty?? WIEM,co napisala Ewolak,ale moze Ty przeczytaj to raz jeszcze:

O 20:32, dnia 2006-12-28 Ewolak napisał(-a):

Mi w ten sposób wykryto chorobe,

ból w środpiersiu po wypiciu alkoholu.

A chybas madry chlopczyk i wiesz,ze w srodpiersiu sa TAKZE wezly chlonne??I wiesz CHYBA,ze objawem ZZ (fakt,ze wystepuje on u nielicznych="wybrańcow";) sa POALKOHOLOWE BOLE WEZLOW CHLONNYCH??? A moze WG CIEBIE objaw bolu poalkoholowego jakis narzadow(=nie wezlow chlonnych)to TEZ "jako tako" objawem = ma to miejsce, gdy powiekszony wezel naciska tam na jakis narzad..ale jesli jest to bol po alkoholu,to jest to bol wezlow umieszczonych w srodpiersiu i TYLE ;>

I jeżeli myślisz że naświetlania węzłów w sródpiersiu nie wpływają także na inne przyległe organy to się mylisz .

NIGDZIE tego nie napisalam :/

Udowodnij mi,ze poalkoholowy bol wezlow chlonnych to efekt radioterapii..

Asica

30.12.2006 16:16

Odpowiedz

O 17:09, dnia 2006-12-30 Asica napisał(-a):

A moze WG CIEBIE objaw bolu poalkoholowego jakis narzadow(=nie wezlow chlonnych)to TEZ "jako tako" objawem = ma to miejsce, gdy powiekszony wezel naciska tam na jakis narzad..ale jesli jest to bol po alkoholu,to jest to bol wezlow umieszczonych w srodpiersiu i TYLE ;>

CIACH:poprawka;) z pospiechu wyslzlo mi troszke nielogicznie;)

A moze WG CIEBIE objaw bolu poalkoholowego jakis narzadow(=nie wezlow chlonnych)to TEZ objaw ZZ?:| "jako tako" SAM bol w srodpiersiu MOZE byc objawem = ma to miejsce, gdy powiekszony wezel naciska tam na jakis narzad..ale jesli jest to bol po alkoholu,to jest to bol wezlow umieszczonych w srodpiersiu i TYLE ;>

Ewolak

30.12.2006 16:47

Odpowiedz
No cóż, wszelkie moje rozmowy z kimklowiek na forum kończa się niepotrzebna dyskusją z Toba Asica.
Będę buziakowała kiedy będę chciała i ile razy, uważam że to miłe, może dzięki temu komuś zrobi się miło i poprawie mu nastrój?
Poza tym, jak zauważyłaś przeprosiłam Baldiego, że nie doczytałam, mam nadzieję, że przyjął przeprosiny, będę uważniej czytać posty.
Może zamiast wyostrzać sobie pazurki na mnie (robisz to za każdym razem) po prostu wybacz,że niektórzy nie mają takiego doświadczenia w forumowaniu i popełniają czasami błędy. Odpowiedz czasami na moje pytanie a nie krytykuj odpowiedzi innych.
Hej Karkurt, lubię Cię, fajny gość z Ciebie.

Karkurt

30.12.2006 17:37

Odpowiedz

Jasne,jasne atakuje :/ Wyobraz sobie,ze oprocz CIEBIE zagladaja tu tez inne osoby..i wyobraz sobie,ze niektore z nich sa w trakcie leczenia,i te wasze dziwne gadki=tworzenie "nowych efektow ubocznych radioterapii" moze niepotrzebnie namieszac im w glowach..

W odpowiedzi na jw.napiszę Ci coś co uznasz za zupełną herezję ,miałem naświetlany kręgosłup piersiowy a po wyjściu do domu bolało mnie w śródpiersiu właśnie po wypiciu alkoholu bo naświetlania złapały mi dolną część przełyku i coś tam jeszcze . A w śródpiersiu nigdy nie miałem zajętych węzłów .Z czasem przeszło .Wszystko co piszę opieram na własnych doświadczeniach .Jeżeli dziewczyna

piszę że miała robiony tomograf i węzły są spoko to jej podpowiadam co być może powodować te bóle .No ale jak twierdzisz może lepij nie pisać bo się ktoś przestraszy .

Miałem lekarkę która stwierdziła że ziarnica kości nie atakuje przez którą mało się nie przekręciłem.

Dobra Asica a teraz Szczęśliwego Nowego Roku co złego to nie ja .

Karkurt

30.12.2006 17:41

Odpowiedz
Hej Karkurt, lubię Cię, fajny gość z Ciebie.
Też Cię lubię i buziaki noworoczne .

Asica

30.12.2006 17:47

Odpowiedz

O 17:47, dnia 2006-12-30 Ewolak napisał(-a):

No cóż, wszelkie moje rozmowy z kimklowiek na forum kończa się niepotrzebna dyskusją z Toba Asica.

skoro uwazasz dyskusje ze mna za "niepotrzebne" to nie dyskutuj i dostosuj sie do zalecen

Asica

30.12.2006 18:07

Odpowiedz

O 18:37, dnia 2006-12-30 Karkurt napisał(-a):

W odpowiedzi na jw.napiszę Ci coś co uznasz za zupełną herezję ,miałem naświetlany kręgosłup piersiowy a po wyjściu do domu bolało mnie w śródpiersiu właśnie po wypiciu alkoholu bo naświetlania złapały mi dolną część przełyku i coś tam jeszcze .

Jestem sceptyczka jesli chodzi o efekty uboczne,zarowno radio jak i chemioterapii..wynika to chyba z tego,ze w obydwu leczeniach nie mialam takich "odjazdow" jak opisuja inni ..jakie opisane sa w wielu zrodlach..JEDNAKZE nigdzie = w zadnych zrodlach nie wyczytalam jeszcze,ze poalkoholowy bol w srodpiersiu moze byc efektem ubocznym radio..jesli inne osoby wypowiedza sie w tym watku,ze TAKZE mialy taki objaw po radio,uwierze :)

Miałem lekarkę która stwierdziła że ziarnica kości nie atakuje przez którą mało się nie przekręciłem.

"fajna" lekarka :/

Dobra Asica a teraz Szczęśliwego Nowego Roku co złego to nie ja .

Dziekuje,dziekuje i wzajemnie winszuje :) Sle zyczenia wszystkiego NAJLEPSZEGO z "Ptasiego Folwarku" nad Biebrza

Ewolak

30.12.2006 18:15

Odpowiedz
Hej, nie rozumiem Cie i chyba nie chcę. Za bardzo wnikasz
i czepiasz się niepotrzebnie, robisz niezdrowa atmosferę,
a takie fajna i ciekawa strona.
Dziękuję wszystkim za zrozumienie i dobre rady, Tobie kochana też.

Chętnych na rozmowę i wymianę doświadczeń zapraszam do pisania e-mailów.

Żegnam i zycze wszystkim Szczęśliwego, cudownego
i spokojnego Nowego Roku!

Buziaki dla wszystkich a dla Ciebie Karkurt szczególne.
Ach, żeby nie byłp, że jestem roztrzepana (nauczycielowi fizyki nie wypada): Przepraszam Baldi za to, że nie zrozumiałam Twojej wypowiedzi.

Asica

30.12.2006 20:06

Odpowiedz

O 19:15, dnia 2006-12-30 Ewolak napisał(-a):

Hej, nie rozumiem Cie i chyba nie chcę. Za bardzo wnikasz

i czepiasz się niepotrzebnie, robisz niezdrowa atmosferę,

a takie fajna i ciekawa strona.

"ale to juz bylo..."

joanna

30.12.2006 22:51

Odpowiedz

O 21:06, dnia 2006-12-30 Asica napisał(-a):

Ps.Zlosnica widocznie zostala mi w kosciach ;)

Oj, została, została...

joanna

04.01.2007 21:20

Odpowiedz

O 21:47, dnia 2006-12-24 małgo napisał(-a):

Ehhhh siedze przy choince sącze wino i cierpie okrutnie z powodu bólu węzłów

Małgo, co u Ciebie? Byłaś już u lekarza?

małgo

05.01.2007 17:40

Odpowiedz

O 22:20, dnia 2007-01-04 joanna napisał(-a):

Nie bo mam nawał pracy i 0 szans na urlop a niestety wizyta w CO wiąze sie z wielogodzinnym czekaniem w ogonie w godzinach wczesno porannych ehhh:-/ oczekuje na prywatną wizyte u jednego z krakowskich specjalistów.

małgo

19.01.2007 18:52

Odpowiedz

O 18:40, dnia 2007-01-05 małgo napisał(-a):

O 22:20, dnia 2007-01-04 joanna napisał(-a):

Nie bo mam nawał pracy i 0 szans na urlop a niestety wizyta w CO wiąze sie z wielogodzinnym czekaniem w ogonie w godzinach wczesno porannych ehhh:-/ oczekuje na prywatną wizyte u jednego z krakowskich specjalistów.

Słuchajcie jestem po badaniach na nawrót nic nie wskazuje,węzły w normie a jednak cholera bolą po wypiciu alkoholu i to nie są pijackie urojenia;-/

Asica

19.01.2007 19:51

Odpowiedz

O 19:52, dnia 2007-01-19 małgo napisał(-a):

Słuchajcie jestem po badaniach na nawrót nic nie wskazuje,węzły w normie a jednak cholera bolą po wypiciu alkoholu i to nie są pijackie urojenia;-/

ze tak glupio spytam, jakie badania mialas zrobione?

małgo

19.01.2007 21:00

Odpowiedz

O 20:51, dnia 2007-01-19 Asica napisał(-a):

ze tak glupio spytam, jakie badania mialas zrobione?

Rtg, morfologia , macanko ,ostatnie CT w sierpniu zeszłego roku.

baldi

19.01.2007 22:26

Odpowiedz

jestem po badaniach na nawrót nic nie wskazuje,węzły w normie a jednak cholera bolą po wypiciu alkoholu i to nie są pijackie urojenia;

E.. no to generalnie sie za*ebiscie ciesze, ze "nic" Ci nie jest =) i oby tak dalej :-)))

W.

joanna

20.01.2007 07:28

Odpowiedz
Też się bardzo cieszę. Nie zasugerowali Ci skąd mogą się brać te bóle?