Ziarnica.pl
← Wróć do działu Przeszczep
Przeszczep

pozdrowienia z izolatki

Autor: Monika • 30.03.2006 19:59 • 42 odpowiedzi

Monika

02.05.2006 21:09

Odpowiedz

no wlasnie, cos nam Moni ucichla ;) i sie nei wstawia ;)

Po prostu cieszę się wolnością. Czuję się bardzo dobrze, powoli wracam do codziennych obowiązków. Pogoda dopisuje więc większość czasu spędzam przy wisennych porządkach w ogrodzie z synkiem.

czeka pewnie na decyzje od lekarza o remisji :-)

CT po czwartej chemii wykazało całkowitą remisję (wspominałam o tym kiedyś), po szóstej nic się nie zmieniło, więc teraz chyba tym bardziej nic mi nowego nie urosło.

Jeszcze raz dziękuję Wszystkim za dobre słowa i wsparcie.

Nadal nie mogę uwierzyć, że to już po wszystkim.

fantomasz

02.05.2006 23:05

Odpowiedz

O 01:47, dnia 2006-04-30 Baldi napisał(-a):

O 23:09, dnia 2006-05-02 Monika napisał(-a):

Po prostu cieszę się wolnością. Czuję się bardzo dobrze, powoli wracam do codziennych obowiązków. Pogoda dopisuje więc większość czasu spędzam przy wisennych porządkach w ogrodzie z synkiem.

I oby tak ze 100 lat ;-)

CT po czwartej chemii wykazało całkowitą remisję (wspominałam o tym kiedyś), po szóstej nic się nie zmieniło, więc teraz chyba tym bardziej nic mi nowego nie urosło.

To już tylko do galeri ozdrowieńców sie wstawiać

Beata z CO :)

03.05.2006 10:36

Odpowiedz

O 23:09, dnia 2006-05-02 Monika napisał(-a):

czeka pewnie na decyzje od lekarza o remisji :-)

Jeszcze raz dziękuję Wszystkim za dobre słowa i wsparcie.

Nadal nie mogę uwierzyć, że to już po wszystkim.

Czesc Monika!

A mnie wypisali wczoraj, nie moglam uwierzyc w swoje szczescie, jak przyszla dr O. i powiedziala ze moge wyjsc bo mam niezle wyniki (60 plytek, 7000 WBC itp).Udalo mi sie opuscic izolatke po 20 dniach! Pozdrawiam