Janku, napisz kiedy masz termin komisji. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli. A temu, kto doniósł... szkoda nawet komentować, masakra :(
Rozmawiałem z panią z Departamentu Orzecznictwa Lekarskiego, b. miła pani, powiedziała, że na dniach powinienem się spodziewać wezwania z Chrzanowa, byłem w poniedziałek w Krakowie po kartoteki z Kliniki Onkologi i Hematologi będą do 14-tu dni z Inst. Onkol. z Gancarskiej dopiero jestem umówiony do lekarza (ale po co, nie wiem) na 9.11.kiedy będą wyniki nie mam pojęcia, gdy zapytałem panią co będzie gdy nie zdążę pościągać tych wszystkich dokumentów odpowiedziała może się uda, ja mam szpitale Tarnów, Sucha Beskidzka,3 kliniki w Krakowie i jeszcze parę przychodni choćby kardiologia, neurologia,endo, nie mówiąc o rodzinnym, mam takie pytanie orientuje się może jak to wygląda pierw tu na miejscu pozbieram te wypisy i co rodzinny robi opis ? a jak jest tam na tych komisjach dopuszczają do słowa,odpiszcie proszę z tym wszystkim zostałem sam, dobija mnie ten świat, pomału brakuje sił, pozdrawiam