Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

ZUS wzywa po 26 latach

Autor: Janek • 29.10.2015 19:10 • 45 odpowiedzi

rodzynka

29.11.2015 20:18

Odpowiedz

tak tak, napisałam :)

Janek

01.12.2015 12:14

Odpowiedz

O 21:18, dnia 2015-11-29 rodzynka napisał(-a):

Kochani na tym forum są ludzie mocni, zdolni do walki i zwycięstwa w walce ze swoimi chorobami, dlatego, chciałbym Was przeprosić, za moje chwile słabości, nie była to słabość w walce z panienką ziarnicą, którą można pokonać, czego jestem żywym przykładem, tylko walki systemu ze zwykłym człowiekiem, nie powinienem tego tu wylewać, tu pisałem w chwilach smutnych i radosnych,dlatego tak się stało, zapewniam, to się nie powtórzy, wstałem po mocnym ciosie, 4.12.2015 następna runda (kolejna komisja) nie poddam się, rodzynka, dziękuję, trzymajcie kciuki, pozdrawiam

lwosCrgEg

09.12.2015 13:21

Odpowiedz

Ciao Lucia, ti faccio un gradne in bocca al lupo. La cosa triste del tumore allo stomaco e8 che molto spesso viene diagnosticato troppo tardi.Ma incrociamo le dita, e ti auguro tutto il meglio per tuo suocero.

l54Sp7pV

09.12.2015 13:42

Odpowiedz

Emamma mia eccerto che non abbsasa la guardia perf2 gioire della vita che le scorre dentro.. questo sec. Auguri Rosie, dal profondo del cuore

Janek

29.12.2015 13:33

Odpowiedz

Kochani komisja 4.12. 2015 jak poprzednie my nic nie możemy to Departament, no i doczekałem się dziś w ramach życzeń na Nowy Rok otrzymałem pismo z w/w instytucji że zostałem skierowany na badania konsultanta w moim przypadku już drugiego (oprócz komisji) ale tym razem będę wzywany przez odział w Krakowie czyli sumując, byłem już w oddziele Chrzanów, Chorzów teraz Kraków ciekaw jestem jak daleko jeszcze mnie wyślą moja weryfikacja trwa od 7 października już 3 miesiące zanosi się na długa walkę, co ciekawe rozpoznanie wznowy trwał coś koło 3 m-cy, udowodnienie, że takie było, ZUS-owi będzie trwać koło pół roku, powiedzcie czy na te .... nie ma siły, nie wiecie czy to nie można podciągnąć pod nękanie, ja na złość im będę jeszcze żył co najmniej 30 lat a tą rentę niech sobie wsadzą głęboko do wypasionych, nie stać mnie na prawnika więc jestem na pozycji przegranej, pozdrawiam

Janek

06.02.2016 13:22

Odpowiedz

O 14:33, dnia 2015-12-29 Janek napisał(-a):

Kochani komisja 4.12. 2015 jak poprzednie my nic nie możemy to Departament, no i doczekałem się dziś w ramach życzeń na Nowy Rok otrzymałem pismo z w/w instytucji że zostałem skierowany na badania konsultanta w moim przypadku już drugiego (oprócz komisji) ale tym razem będę wzywany przez odział w Krakowie czyli sumując, byłem już w oddziele Chrzanów, Chorzów teraz Kraków ciekaw jestem jak daleko jeszcze mnie wyślą moja weryfikacja trwa od 7 października już 3 miesiące zanosi się na długa walkę, co ciekawe rozpoznanie wznowy trwał coś koło 3 m-cy, udowodnienie, że takie było, ZUS-owi będzie trwać koło pół roku, powiedzcie czy na te .... nie ma siły, nie wiecie czy to nie można podciągnąć pod nękanie, ja na złość im będę jeszcze żył co najmniej 30 lat a tą rentę niech sobie wsadzą głęboko do wypasionych, nie stać mnie na prawnika więc jestem na pozycji przegranej, pozdrawiam

Kochani a ja ciągle w boju w poniedziałek 6.02. rozpocznie się 5 m-c walki z ZUS-em udowadniania, że nie jestem wielbłądem, tak jak ta instytucja upokarza ludzi, jest nie do uwierzenia, przez tych co tego nie przeszli, wykańczają tak powoli psychicznie, 3 tyg. spokoju, powiadomienie, że będziesz wzywany za 2 tyg. wezwanie, żadnego orzeczenia i od nowa, już się wprawiłem i pogodziłem z wyrokiem bo po słowach tych lekarzy, czy może bardziej pasuje określenie śledczych, wyrok może być jeden, pozdrawiam