Ziarnica.pl
← Wróć do działu Chemioterapia
Chemioterapia

avd + adcetris

Autor: doniczka • 24.08.2015 16:24 • 86 odpowiedzi

Anias

26.05.2016 18:02

Odpowiedz

O 19:23, dnia 2016-05-26 Superkonkord napisał(-a):

Nie ma co analizowac za bardzo. Jak dostane wynik w formie papierowej to sobie porownam z poprzednim. Narazie to mam inne perypetie. Czuje jakby spuchla mi sledziona i mrowienie w ledzwiach jak schylam glowe. Co prawda nadzwigalem sie mebli przy remoncie wiec podejrzewam ze jakies kuku z dyskami. Skoro remisja to remisja a musze zajac sie tymi nowymi dolegliwosciami...

jak zawsze trzymam kciuki, myślę że chociaż wystrój wnętrza się udał. Ale żeby od razu podejrzewać śledzionę , bez przesady ;)

superkonkord

26.05.2016 18:21

Odpowiedz

Remont cacuszko :)Pojde do lekarza 1 kontaktu i zobaczymy co dalej.

Doniczka

30.08.2016 09:19

Odpowiedz
Czesc Misiaczki! Jak sie czujemy? :) co tam u Was slychac? :* jak wasze włoski?
U mnie wszystko w porzadku. Ani razu nie mialam nawet kataru. Kontrola za kilka dni. Ale włosy to meszek i dalej nic:( czy u Was tez tak to wyglada?

nube

30.08.2016 22:06

Odpowiedz
właśnie o Was myślałam:) Kolejny przegląd wypadł pomyślnie:)
a powiedzcie mi jak wygląda wasza morfologia po leczeniu? wróciła do normy? bo moja jakoś nie chce.
czupryna to mi akurat szybciutko odrosła;)
pozdrawiam:)

Doniczka

31.08.2016 09:35

Odpowiedz

Czesc! Ja po radioterapii mialam lekka anemie, ale bardzo szybko wskoczylo wszystko w granice normy. To gratuluje :* :* mi najbardziej pomoglo zelazo dla kobiet w ciazy. No to zazdroszcze czupryny a sama czekam na swoja :(

superkonkord

29.09.2016 05:14

Odpowiedz

No siemka. U mnie tez dobrze. W sierpniu mialem dodatkowy Pet. Po naswietlaniach cos wyszlo nie dobrego ale po weryfilacji wszystko super. Gdyby nie to ze czasem cos mnie zakluje w klacie to wogole nie pamietalbym o chorobie :)

Doniczka

05.10.2016 16:47

Odpowiedz
Nno to super! U mnie tez wszystko ok tylko te wlosy moga juz nie odrosnac :(
Życzę wam zdrówka :*:*