doniczka
30.08.2015 19:08
O 10:55, dnia 2015-08-29 Superkonkord napisał(-a):
Dzieki :) Wiesz ja tez mam cyrki z brzuchem. Adcetris to bialko wiec moze dzialac bardzo slabo na jelita. Ja obecnie jem metoclopramid caly czas zeby pobudzic kichy. Po 4 wlewie dostalem zaparc. Teraz jest ok. Musisz zapytac lekarza co na ten brzuch. Ja mam jeszcze refluks do zestawu :) Ogolnie jesli bardzo boli to biore przeciwbola. Moze sprobuj rozkurczowe? Jak mialem zaparcia to jadlem buskopan jak cukierki :) Podpytaj lekarza koniecznie ale przeciwbolowy i rozkurczowy nie powinien zaszkodzic. Ewentualnie na watrobe ale bez przesady. Chemia tez jest filtrowana przez watrobe. Osobiscie jem 6 essentiale forte dziennie wiec watrobe mam jak dzidzia. Bedzie dobrze! :)
No z brzuchem mam cyrki, ale wezme 3 zastrzyki i jak ręką odjął:D nie wiem czy ma to coś wspólnego, ale tak jest. żadne nie działają, ani przeciwbólowe te ogólnodostępne, ani rozkurczone. jelitka? mialam tak na początku, ale teraz wiem, ze przed chemia ok 3 l napojow, duzo owoców tylko nie borówek, i nie ma problemu potem żadnego. ja wątrobe mam jak na razie ok, a i tabletek jeszcze żadnych nie biorę:)
musi być dobrze:))
ja jeszcze chciałabym przytyc, ale to jak dla mnie misja niewykonalna!