Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Olewka lekarza.

Autor: marta91 • 26.02.2015 14:16 • 43 odpowiedzi

Yoko

06.03.2015 14:52

Odpowiedz

patrze wlasnie na pet i wyszlo, ze u mnie rowniez w porzadku z watroba i wszytskim innym. ( badania Pet z pazdziernika) Ja robilam bio rezonans , znasz to??? w Szczecinie u Z, i ta maszyna wykazala, ze wartoba choruje.

Ciekawa jestem jak to sie bedzie mialo do tomografu,

Czy sugerowac sie na przyszlosc tym bio rezonansem.

Chcialabym znac przyczyne, co wywolalo chorobe. Zla diaeta, wirusy czy zbyt duzo chemii w otoczeniu.

Przyznam, ze jak powiedzial mi o watrobie, to sobie pomyslalam, ze wole ziarnice jak inne nowotowry ;-)

Odnosnie badan to teraz mam zalecone:

kreatynina w surowicy, eGFR, LDH, OB I cos co nie moge rozczytac "normy"???

Mile jest to, ze przy Uwagach Rozpoznanie: stan chorego:

Nie jest juz opisana zadna choroba, czyli jestesmy zdrowe ;)

Oby jak najdluzej

Pozdrawiam

Marcysia każdy, by chciał wiedzieć skąd ta choroba się wzięła i później wyeliminować wszystkie rzeczy które ją wywołały ale tak prosto to nie jest.

Ja zaczynam dietę, bo przytyłam 25 kg na razie powoli, bo nie mam jeszcze wyników krwi w normie i tak ok 3 kg miesięcznie mogę gubić. Po co ja tyle jadłam, ale zajadałam stres, teraz będzie mi strasznie ciężko zgubić.

Daj znać jak będziesz po wizycie u naszej. Pozdrawiam

marta91

06.03.2015 15:08

Odpowiedz

Odebrałam wyniki krwi i moczu i wszystkie wartości w normie, oprócz monocytów. Są podwyższone. Lekarz rodzinny mówi, że nie ma się czym przejmować ale sama nie wiem,czy powinnam wcześniej się zgłosić do jakiegoś hematologa?

Asowa

07.03.2015 19:47

Odpowiedz

O 16:08, dnia 2015-03-06 Marta91 napisał(-a):

Odebrałam wyniki krwi i moczu i wszystkie wartości w normie, oprócz monocytów. Są podwyższone. Lekarz rodzinny mówi, że nie ma się czym przejmować ale sama nie wiem,czy powinnam wcześniej się zgłosić do jakiegoś hematologa?

Ti raczej normalne, że nie wszystkie parametry w takim czasie po chemii mieszczą się w normie.

Chyba każdy typ przechodził ;)

Ja jestem 5 lat w emisji i monocytów chyba nie miałam w normie ;)

nC5NjvKvSJL

17.05.2016 19:40

Odpowiedz

Holy coisnce data batman. Lol!