Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Zombiradok , co u Ciebie ?

Autor: siwa • 29.01.2015 12:46 • 70 odpowiedzi

izum90

09.04.2015 21:15

Odpowiedz
Cos czuje zombii , ze wzbudzasz strach na oddziale ;))

dobrze Cie widziec chlopie !

walcz dzielnie !

ZdRoWkA ZdRoWkA i jezcze raz ZdRoWka !!!

zombiradok

09.04.2015 21:44

Odpowiedz

takie podsumowanie abvd-Nawrot, DHAP-Nawrot , r-eshap - Nawrot , IVE - Nawrot, Gemzar-czesciowa rem , ABSCT

rodzynka

10.04.2015 15:00

Odpowiedz
Zombi, niech no ja Cię kiedyś dorwę....

A poza tym to cudownie, że jesteś, że się pokazałeś :-) <3
Wyobrażam sobie, co możesz czuć i tym bardziej się cieszę, że się pojawiłeś. Wiesz, nie będzie Ci teraz łatwo - porwałeś nasze serca, narobiłeś smaka na kotlety i znikasz? Hehehehe ;-)

Trzymaj się ciepło!

renata

17.07.2015 20:50

Odpowiedz

O 19:20, dnia 2015-04-09 Zombiradok napisał(-a):

nie sledzilem tego forum od dawna , i tak wiekszosci zyje choroba , ograniczam do minimum zrodla z zewnatrz ,mozecie sie na mnie obrazac , macie prawo . ale organizm slabnie i choc psycha silna to sami wiecie . czesto mysle ile wytrzymam , pozatym pochowalem w styczniu i 2 dni temu dobrych znajomych po auto z mojego oddzialu. nie chce mi sie pisac juz na temat tej chroby . pewno jak sie uda napsze tu kolejnego posta , a jak sie nie uda to bedejuz milczal zawsze. Ogromnie was lubie WSZYSTKICH MAZYNKA !

renata

17.07.2015 20:52

Odpowiedz

O 23:44, dnia 2015-04-09 Zombiradok napisał(-a):

takie podsumowanie abvd-Nawrot, DHAP-Nawrot , r-eshap - Nawrot , IVE - Nawrot, Gemzar-czesciowa rem , ABSCT

Nie wolno tak się zachowywać, to egoizm, ludzie ci zaufali, czekają na wiadomość, po co tutaj w ogóle się udzielałeś, a teraz olewasz

renata

17.07.2015 20:58

Odpowiedz

Nie wolno tak się zachowywać, to egoizm, ludzie ci zaufali, czekają na wiadomość, po co tutaj w ogóle się udzielałeś, a teraz olewas, znam tutaj kilka osób, które najpierw się udzielały, pisały, wydawały opinie, komentowały wyniki innych, dawały nadzieję swoją wiedzą, a później zniknęły, zapomniały, to nie jest fair, po co tutaj udzielać się , a później olewać, mam na myśli naszego przyjaciela Zombi, jeśli żyje , powinien odezwać się, bo wiele osób na niego czeka, liczy, martwi się....

Ewa

18.07.2015 05:23

Odpowiedz

O 22:58, dnia 2015-07-17 renata napisał(-a):

Nie wolno tak się zachowywać, to egoizm, ludzie ci zaufali, czekają na wiadomość, po co tutaj w ogóle się udzielałeś, a teraz olewas, znam tutaj kilka osób, które najpierw się udzielały, pisały, wydawały opinie, komentowały wyniki innych, dawały nadzieję swoją wiedzą, a później zniknęły, zapomniały, to nie jest fair, po co tutaj udzielać się , a później olewać, mam na myśli naszego przyjaciela Zombi, jeśli żyje , powinien odezwać się, bo wiele osób na niego czeka, liczy, martwi się....

Zyje. Gdyby chcial, toby sie odezwal. Mozna go znalezc przez wujka Google.

Nessa

18.07.2015 07:27

Odpowiedz

Jak nie ma ochoty to się nie odzywa. Ma do tego prawo. Zmęczenie tematem bywa tak silne, że psychika się broni. I dobrze. Dla mnie oglądanie wszelkich programów o chorych na raka jest torturą, więc tego unikam. Może Zombi ma tak z pisaniem tutaj. Uszanujmy to.

Mazynka

23.07.2015 07:09

Odpowiedz

O 09:27, dnia 2015-07-18 Nessa napisał(-a):

Jak nie ma ochoty to się nie odzywa. Ma do tego prawo. Zmęczenie tematem bywa tak silne, że psychika się broni. I dobrze. Dla mnie oglądanie wszelkich programów o chorych na raka jest torturą, więc tego unikam. Może Zombi ma tak z pisaniem tutaj. Uszanujmy to.

Marcin jest po przeszczepie, dochodzi do siebie i na razie ma sie dobrze a ze go tutaj nie ma to ma do tego pelne prawo! Chcial sie odciac od choroby!

ona

23.07.2015 07:18

Odpowiedz

O 22:58, dnia 2015-07-17 renata napisał(-a):

Zombi teraz walczy o Siebie! A my , za to że pomagał tak wielu z nas , pomóżmy Mu teraz !!!

http://www.alivia.org.pl/skarbonka/marcin-grzempa/

INES

26.07.2015 17:28

Odpowiedz

Wrzuciłam info o zbiórce kasy na swoje FB. Mam nadzieję, że uda się mu zbierać kaskę. Wiem ile kosztują leki, mam to samo. Trzymam kciuki za Ciebie Zombiradok! :)