Kochani!
Mam nadzieję , że nie będziecie mi mieć za złe,jeżeli nie udostępnie profilu zombiego, bo być może sobie tego nie życzy. JA sama znalazłam, go przypadkiem, gdyż śledziłam walkę innej osoby , a Marcin ją znał. Wahałam się długo czy napisać, ale zrobiłam to, bo również się Martwię. Marcin nie odpisał, co może znaczyć, że być może chce zapomnieć i po prostu to nie wchodzi . Może chce się odciąć, co może być zrozumiałe, bo przeszedł bardzo wiele(mam nadzieję, żę to już za nim).Faktem jest, że ostatni ślad na facebooku jest dnia 29 marca, co wydaje mi się jest dobrym znakiem......................
widzisz Marta91 , mamy Ci za złe. Dałaś nadzieję a potem się wypinasz.To nie Zombi. Zombi na @ odpisuje na forum wchodzi i czyta , a na pewno sie wypiał , ani nie zamierza zapomnieć , bo ma tu przyjaciół! Obiecał że jak wszystko się uda to się pochwali! Więc nie piernicz , tylko zapytaj kogoś z jego znajomych co się dzeje! Nie bądź tajemnicza! Tu chodzi o zdrowie , wyleczenie , radośc a a nie kurwa o odcięcie !!!!
dziękuję za przeczytanie! ( se przeklełam , wybaczcie )
Marcin !! jak się nie odezwiesz to uwierz mi znajdziemy kontakt!