Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Zombiradok , co u Ciebie ?

Autor: siwa • 29.01.2015 12:46 • 70 odpowiedzi

marta91

31.03.2015 20:46

Odpowiedz

O 21:28, dnia 2015-03-31 Tilia napisał(-a):

Po co te nerwy. Adres na Twitterze został podany. Tam są linki do jego konta na Fb. Każdy może popatrzeć. Pisze malo ale pojawia się. I to jest najważniejsze. Szkoda, że nam nic nie skrobnie ale ma do tego prawo.

Dokładnie, dla mnie też jest najważniejsze , że coś się pojawia... Może on po prostu teraz nie ma siły odpisywać i to próbowałam przekazać.

Marcysia

31.03.2015 22:18

Odpowiedz

O 22:46, dnia 2015-03-31 Marta91 napisał(-a):

O 21:28, dnia 2015-03-31 Tilia napisał(-a):

Po co te nerwy. Adres na Twitterze został podany. Tam są linki do jego konta na Fb. Każdy może popatrzeć. Pisze malo ale pojawia się. I to jest najważniejsze. Szkoda, że nam nic nie skrobnie ale ma do tego prawo.

Dokładnie, dla mnie też jest najważniejsze , że coś się pojawia... Może on po prostu teraz nie ma siły odpisywać i to próbowałam przekazać.

Witajcie, podlaczam sie!

Moze ktos z rodziny wchodzi na jego konto na fb czy innych... Moja rodzina zna kilka hasel.., ciekawa jestem dlaczego milczy. Malo to zabawne. Pozdrawiam!

siwa

01.04.2015 10:37

Odpowiedz

O 20:50, dnia 2015-03-31 Marta91 napisał(-a):

O 20:48, dnia 2015-03-31 siwa napisał(-a):

Zgadzam się , jeśli znasz kontakt to po prostu zapytaj. Zombi się nie wypiął ani nie zapomniał. Moze ( mam nadzieję ) dochodzi do siebie , lub czeka na następną runde. A moze... No właśnie!.. Zapytaj Marto , proszę. Tak trudno ??

Siwa, ja nie powiedziałam ze on się wypiał tylko, że może jest już zmeczony i nie wchodzi na forum , a wiadomość do niego napisałam i nie odpisał .

ja również pisałam do Niego na e-maila , niestety nie odpisuje. W sumie 1,5 miesiąca jak milczy. Stąd również mój niepokój. To do Niego niepodobne aby nic nie skrobnął.

marta91

01.04.2015 13:45

Odpowiedz

O 12:37, dnia 2015-04-01 siwa napisał(-a):

O 20:50, dnia 2015-03-31 Marta91 napisał(-a):

O 20:48, dnia 2015-03-31 siwa napisał(-a):

Zgadzam się , jeśli znasz kontakt to po prostu zapytaj. Zombi się nie wypiął ani nie zapomniał. Moze ( mam nadzieję ) dochodzi do siebie , lub czeka na następną runde. A moze... No właśnie!.. Zapytaj Marto , proszę. Tak trudno ??

Siwa, ja nie powiedziałam ze on się wypiał tylko, że może jest już zmeczony i nie wchodzi na forum , a wiadomość do niego napisałam i nie odpisał .

ja również pisałam do Niego na e-maila , niestety nie odpisuje. W sumie 1,5 miesiąca jak milczy. Stąd również mój niepokój. To do Niego niepodobne aby nic nie skrobnął.

Po waszych naciskach napisałam też do jego partnerki i też cisza.

efka

01.04.2015 15:37

Odpowiedz

mam/MIAŁAM koleżankę, którą poznałam podczas leczenia, przeszła dużo więcej niż ja, później niż ja skończyła leczenie, a nasz przyjaźń trwała do zakończenia Jej leczenia, zamilkła, ukradkiem oddała płyty które Jej pożyczyłam, nawet znajomość nie została, nie wiem co sie stało, nie wiem co u Niej, wiem, ze żyje i za to chwała Bogu. Czasem chciałabym wiedzieć co u Niej, jak żyje i wcale nie musimy o chorowaniu rozmawiać, szkoda ale nic nie poradzę, pozostało mi uszanować Jej wolę, choć żal i przykro mi.

magmal

01.04.2015 15:46

Odpowiedz

O 17:37, dnia 2015-04-01 Efka napisał(-a):

mam/MIAŁAM koleżankę, którą poznałam podczas leczenia, przeszła dużo więcej niż ja, później niż ja skończyła leczenie, a nasz przyjaźń trwała do zakończenia Jej leczenia, zamilkła, ukradkiem oddała płyty które Jej pożyczyłam, nawet znajomość nie została, nie wiem co sie stało, nie wiem co u Niej, wiem, ze żyje i za to chwała Bogu. Czasem chciałabym wiedzieć co u Niej, jak żyje i wcale nie musimy o chorowaniu rozmawiać, szkoda ale nic nie poradzę, pozostało mi uszanować Jej wolę, choć żal i przykro mi.

Myślę, że wszyscy pytamy i czekamy na wieści od Niego z troski, a nie ciekawości, zwłaszcza Ci, którzy przeszli tę chorobę i dobrze rozumieją. Ja się nie udzieliła przez całe moje leczenie, ale często zaglądałam na to forum i wiele razy mi to pomogło.

Tilia

01.04.2015 20:19

Odpowiedz

O 22:09, dnia 2015-04-01 zal napisał(-a):

[*]

Jak to? Ktoś Ty? Coś więcej?

:(

To skąd te wpisy na fb i Twitterze?

Nie chce wierzyć. ....

Mazynka

01.04.2015 20:24

Odpowiedz

Ja mialam z nim w zeszlym roku dosc dobry kontakt. Niestety istatni esemes na sylwestra: najlepszego ! i koniec, zero esemesow maili. Pisalam dzwonilam, nie odbiera nie odpisuje, telefon wlaczony. Na fejsie tylko sie loguje i zdjecia profilowe zmienia, na grupie na fejsie cos pisal w stylu przywitania sie i cisza totalna cisza !! 10 miesiecy znajomosci i tak jak zniknal tutaj tak przestal odzywac sie do mnie ! :(

Mazynka

01.04.2015 20:38

Odpowiedz

O 22:24, dnia 2015-04-01 Mazynka napisał(-a):

Ja mialam z nim w zeszlym roku dosc dobry kontakt. Niestety istatni esemes na sylwestra: najlepszego ! i koniec, zero esemesow maili. Pisalam dzwonilam, nie odbiera nie odpisuje, telefon wlaczony. Na fejsie tylko sie loguje i zdjecia profilowe zmienia, na grupie na fejsie cos pisal w stylu przywitania sie i cisza totalna cisza !! 10 miesiecy znajomosci i tak jak zniknal tutaj tak przestal odzywac sie do mnie ! :(

Dzwonilam na 2 numery i poczta od razu... mam nadzieje ze jak zawsze wylaczyl na noc telefon

Mazynka

01.04.2015 20:54

Odpowiedz

O 22:38, dnia 2015-04-01 Mazynka napisał(-a):

O 22:24, dnia 2015-04-01 Mazynka napisał(-a):

Dzwonilam na 2 numery i poczta od razu... mam nadzieje ze jak zawsze wylaczyl na noc telefon

4 h temu umiescil jakies zdjecie na fejsie, mysle ze faktycznie odcial sie od wszyatkiego co kojarzy mu sie z choroba ...

marta91

01.04.2015 21:32

Odpowiedz
Ten znicz to baaaaardzo kiepski żart. Trzeba nie mieć sumienia.

Każdy inaczej reaguje na przebytą chorobę. Być może Zombi chce złapać dystans i musimy to zaakceptować.

bruce

01.04.2015 21:59

Odpowiedz

Osoba, która dodała znicz dla żartu powinna dostać z liścia profilaktycznie. Nie szafuj czyimś życiem tak lekko i nie rób sobie z tego żartów. Podłość gatunku ludzkiego nie zna granic. Mam nadzieję, że u chłopaczyny wszystko w porządku, że wyszedł z tego i ma się dobrze. Zdrówka chłopaku.

INES

02.04.2015 07:03

Odpowiedz
Rzeczywiście jest tak, że czasami ktoś chce złapać dystans.
Potrzeba odcięcia się od spraw onko, daje czasami dobry efekt przewietrzenia głowy, zajęcia się normalnym życiem itd.
Sama tak robiłam nie raz.
Dajmy mu chwilę.

gość

02.04.2015 07:34

Odpowiedz
Moj najnowysz pet . Chemia IVE jedna z mocniejszych , kolejny brak remisji wlacze dalej ze soba i swoim cialem . Resopcja nastapila w klatce piersiowej i szyji . Uklad kostny szpik nie pracuje dobrze dalej podwyzszone FDG i nacieki w kosciach biodrowych kulszowych i udach , obszary wzmozonej utylizacji glukozy w kosciach i szpiku kostnym , miednicy i kosciach udowych - proces zlosliwego stopnia metabolizmu glukozy . I co i oczywiscie przeszczep sie odsuwa i kabinuja mi nowa chemie

To jest jego post z 23 grudnia 2014. Stan poważny, więc może być na przeszczepie i na prawdę nie ma siły na pisanie. Ale takie długie milczenie też nie jest do niego podobne. Napisałby chociaż jedno zdanie. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że u niego dzisiaj wszystko jest dobrze i teraz zapominał o chorobie. Daj Boże oby odezwał się do nas jak najszybciej.

zombiradok

09.04.2015 17:20

Odpowiedz

nie sledzilem tego forum od dawna , i tak wiekszosci zyje choroba , ograniczam do minimum zrodla z zewnatrz ,mozecie sie na mnie obrazac , macie prawo . ale organizm slabnie i choc psycha silna to sami wiecie . czesto mysle ile wytrzymam , pozatym pochowalem w styczniu i 2 dni temu dobrych znajomych po auto z mojego oddzialu. nie chce mi sie pisac juz na temat tej chroby . pewno jak sie uda napsze tu kolejnego posta , a jak sie nie uda to bedejuz milczal zawsze. Ogromnie was lubie WSZYSTKICH MAZYNKA !

efka

09.04.2015 17:25

Odpowiedz

ja się nie gniewam, rozumiem czemu sie nie odzywałeś, najważniejsze jest sluchanie swojego ciała i psychiki i to właśnie zrobiłeś, zadbałeś o siebie :))))

zombiradok

09.04.2015 17:36

Odpowiedz

aha 2 kwietnia zamiescilem zarowke w profilu a nie znicz bo byl swiatowy dzien autyzmu , a mam corke autystyczna ! Ku jej pamieci !

Asowa

09.04.2015 17:51

Odpowiedz

O 19:36, dnia 2015-04-09 Zombiradok napisał(-a):

aha 2 kwietnia zamiescilem zarowke w profilu a nie znicz bo byl swiatowy dzien autyzmu , a mam corke autystyczna ! Ku jej pamieci !

Zombii, dobrze, że się odezwałeś.

Bol po stracie kogoś kto walczył równocześnie z Tobą jest oczywisty, pamiętaj, że my się o ciebie tutaj martwimy.

Tilia

09.04.2015 20:18

Odpowiedz

Zombie- dzięki za te kilka słów. Obyś w końcu pokonał dziadostwo. Rozumiem,że masz dość. Ile można. ... Trzymaj się, nie daj się i zdrowiej.