Ziarnica.pl
← Wróć do działu Hyde Park
Hyde Park

Samocka szuka sponsora

Autor: baldi • 08.02.2010 11:33 • 42 odpowiedzi

laLoona

17.04.2012 18:32

Odpowiedz
Aż z ciekawości zajrzałam tu znowu. Pani Samocka stwierdziła, że leczenie niekonwencjonalne za 9 tys miesięcznie nie jest jednak skuteczne i zdecydowała się na leczenie konwencjonalne. News taki.

http://www.helpsamocka.pl/

laLoona

17.04.2012 18:35

Odpowiedz
Lista najpilniejszych potrzeb się jednak nie zmieniła:
1) leki
2) masaże ciała - refleksologia, Shiatsu, PeLoHa
3) ekologiczna żywność - bio, suplementy diety, woda źródlana,
apteczne i ekologiczne kosmetyki - bio, ekologiczne środki czystości
4) pomoc domowa
5) prywatny lekarz dermatolog, stomatolog, ginekolog, psycholog, fizjoterapeuta
6) rower miejsko - trekkingowy ( w ramach fizjoterapii )
7) wczasy rehabilitacyjne
8) remont łazienki i wc
9) profesjonalny aparat fotograficzny pomagający mi realizować hobby
( w ramach psychoterapii )

To ja też poproszę, jakby ktoś chciał mnie wspomóc, ale zamiast aparatu przydałby mi się motocykl. W ramach psychoterapii.

Żenujące, że aż przykre.

Kaśku

18.04.2012 08:14

Odpowiedz

Szczerze mówiąc to szczyt beszczelności!!!!

Ja też podczas leczenia konwencjonalnego starałam się prowadzić w zdrowy sposób. Próbowałam różne metody dla ciała i ducha...z tym że naprawdę jest wiele różnych metod które nie wymagają wkładu finansowego albo jeśli już to wymagają niewielki...np. takie naturalne środki czystości...przecież taki ocet czy soda są genialne, a jak mało kosztują...wiele jest też tanich i bezpłatnych warsztatów wspomagających naszą duszę...no oraz wiele można samemu się nauczyć z książek które niejednokrotnie są dostępne w bibliotece...

Hobyy też są rózne...ja też z chęcią chciałabym mieć profesjonalny aparat fotograficzny za 6000...ale jeśli mnie nie stać to kupuję albo najprostszą małpkę, albo stary, manualny aparat i cieszyć się tym co mam....a zamiast roweru to wypad do parku robić ćwiczonka....aa szkoda słów....