Ziarnica.pl
← Wróć do działu Hyde Park
Hyde Park

Samocka szuka sponsora

Autor: baldi • 08.02.2010 11:33 • 42 odpowiedzi

Aga71

15.07.2010 08:58

Odpowiedz

O 09:37, dnia 2010-07-15 Krisspolonia napisał(-a):

O 16:42, dnia 2010-07-12 AGATA SAMOCKA napisał(-a):

O 12:33, dnia 2010-02-08 Baldi napisał(-a):

a jak Wy byscie okreslili sposob zachowania?

http://artistik.pl/helpsamocka/

faktycznie jest jej ciezko czy to po prostu sposob na..? no wlasnie, na co?

Hej, jesli masz jakies watpliwosci, to zapraszam na spotkanie ze mna i rozmowe w cztery oczy - Agata Samocka, tel.606-669-547

Baldi spotkanie w cztery oczy... co żona na to powie?

Może rozganizujemy mały QWIZ w systemie sms-owym?

Pytanie CZY BALDI NA SIĘ UDAĆ NA SPOTKANIE W 4 OCZY?

Moim zdaniem nie ma

kasiar

15.07.2010 16:58

Odpowiedz
Przeczytałam apel Pani S. i siedzę ze szczęką gdzieś przy podłodze... Okej - rozumiem, że dieta, że może ktoś ma potrzebę chodzić do psychoterapeutów - ale bez przesady! Pewnie to zależy od wiary w medycynę niekonwencjonalną, bo według mojej opinii to głupota rezygnowac z medycyny akademickiej, jesli daje ona szanse. A niekonwencjonalne - alez prosze bardzo, obok "normalnego" leczenia o ile nie ingeruje w nie.
A jeszcze chciałabym się zwrócić do Pani Samockiej, bo widze że tu bywa... Z tego co tam dojrzałam na stronie to ostatnie wyniki sa sprzed wielu miesięcy. Mogłabym się dowiedzieć czy środki do których się Pani uciekła przynosza jakiś rezultat? [zdaję sobie sprawę, że mogę w odpowiedzi usłyszeć, że zrezygnowała Pani z monitorowania choroby - osoby zajumące się niekonwencjonalną zazwyczaj baaardzo dbają o to, żeby nie robić badań typu usg, rtg, ct. Dla dobra pacjenta? Cóż... Ale mam nadzieję że w Pani przypadku tak nie jest.]

Ciekawy

15.07.2010 21:13

Odpowiedz

Hej, jesli masz jakies watpliwosci, to zapraszam na spotkanie ze mna i rozmowe w cztery oczy - Agata Samocka, tel.606-669-547.

Bezczelność bezczelność i raz jeszcze Bezczelność - cóż być moze Pani założy fundację która wszystkim na Forum kupi Garnki ?? Czemu nie ?? Nie widzę powodu dla którego Wojtek miałby być zainteresowany rozmową. Życzę zdrowia.

DWaldi

08.08.2010 19:53

Odpowiedz

O 18:58, dnia 2010-07-15 Kasiar napisał(-a):

Przeczytałam apel Pani S. i siedzę ze szczęką gdzieś przy podłodze...

szczeka to by wszystkim opadla jakbyscie zobaczyli jak Pani S. opływa na codzien w luksusach

krisspolonia

10.08.2010 07:54

Odpowiedz

O 21:53, dnia 2010-08-08 DWaldi napisał(-a):

O 18:58, dnia 2010-07-15 Kasiar napisał(-a):

Przeczytałam apel Pani S. i siedzę ze szczęką gdzieś przy podłodze...

szczeka to by wszystkim opadla jakbyscie zobaczyli jak Pani S. opływa na codzien w luksusach

cały czas czekam na fotę!!!

vysnafca75

10.08.2010 20:12

Odpowiedz
Wolę myśleć, że padła ofiarą naciągaczy i praczy mózgu, niż że sama jest naciągaczem.
Powiedzieli jej lekarze "standardowi", że nie ma juz szans na wyleczenie? Nie doczytałem się tego. Więc zostaje albo użalać się nad sobą, albo iść na przeszczep, który nie jest przyjemny, ale da się go przeżyć i w ciągu 2 - 3 miesięcy (jak w moim przypadku) wrócić do sił, które pozwalają na normalne funkcjonowanie, wychowywanie dzieci i pracę.
Albo się chce robić na ofiarę, nad którą ma się zlitować cały świat, albo sama bierze sprawy w swoje ręce i walczy jak tysiące innych ludzi.

Kasiar

10.08.2010 22:21

Odpowiedz

Z tego co zrozumiałam, lekarze chcieli poddać ją kolejnej chemioterapii a potem przeszczep, ale ona mając w pamięci samopoczucie przy poprzedniej chemii i swoje wycieńczenie nie wyraziła na to zgody.

dorosły

14.08.2010 09:55

Odpowiedz

Szczerze powiem że nie rozumiem jej myślenia-zachowania, ale również ludzi z tego forum zejdźcie z niej ona po prostu walczy o swoje życie a jaką metodę wybrała to jej sprawa. Zresztą za parę lat się o karze...

madzia1

16.08.2010 20:53

Odpowiedz

O 09:37, dnia 2010-07-15 Krisspolonia napisał(-a):

Baldi spotkanie w cztery oczy... co żona na to powie?

A żona pochłonięta pisaniem pracy mgr i przygotowaniami do kolejnego ślubu nie zauważyła ów propozycji - wręcz nie do odrzucenia :)

Mogłoby i być w cztery oczy, ale z obstawą kamer :D Taki mały BigBrother :D

Może rozganizujemy mały QWIZ w systemie sms-owym?

Pytanie CZY BALDI NA SIĘ UDAĆ NA SPOTKANIE W 4 OCZY?

Był ten qwiz? Jaki wynik? Kto płacił za smsy?

Nadrobić zaległości muszę :)

DWaldi

20.08.2010 22:53

Odpowiedz

Hej, jesli masz jakies watpliwosci, to zapraszam na spotkanie ze mna i rozmowe w cztery oczy - Agata Samocka, tel.606-669-547.

Pani Agato, a moze warto zaktualizowac strone internetowa, bo chyba wiejszosc rzeczy ktore Pani potrzebuje to juz nieaktualna sprawa?

Maja

08.02.2011 08:58

Odpowiedz
http://artistik.pl/helpsamocka/AGATA_LISTA_NAJPILNIEJSZYCH_POTRZEB_11.2010r..pdf

psycholog to tu by sie przydal najbardziej :)

a w 2012 bedzie na liscie willa z basenem

baldi

08.02.2011 09:25

Odpowiedz

O 09:58, dnia 2011-02-08 Maja napisał(-a):

http://artistik.pl/helpsamocka/AGATA_LISTA_NAJPILNIEJSZYCH_POTRZEB_11.2010r..pdf

a w 2012 bedzie na liscie willa z basenem

i bilet w lozy VIP na mecz finalowy Euro :D

lista zyczen zaje*ista. mnie tez by się przydał remont mieszkania (co się bede ograniczac do lazienki i wc!).

leszek

08.02.2011 09:37

Odpowiedz

psycholog to tu by sie przydal najbardziej :)

Na psychologa to już za późno,chyba że prywatny,do listy dopisałbym prywatnego ,,masażystę,, ;)

healthy

27.02.2011 15:22

Odpowiedz

...sposób zachowania? Agaty?

To was tu trzeba określić...

Już dawno nie spotkałem się z tak/ą "chorą" solidarnością.

BTW

Jak tak czytam wasze posty to widzę, że większość z was jest w pełni zadowolona z konwencjonalnych rezultatów leczenia.

Wspaniała organizacja ZUS zapewniła wam wszystko co się wam należało, wszystko co warte składek, które odprowadzamy.

-możliwość pełnowartościowego leczenia?

-normalne warunki szpitalne?

-kompetentną opiekę lekarską?

-możliwość normalnego powrotu do zdrowia

Jeśli ktoś odpowie TAK WŁAŚNIE TAK ... hm ... nie uwierzę - będzie to jedynie świadectwo bardzo niskiego poczucia własnej wartości.(typowego polaczka zbierającego okruszki)

Aga71

27.02.2011 17:07

Odpowiedz

O 16:22, dnia 2011-02-27 healthy napisał(-a):

...sposób zachowania? Agaty?

To was tu trzeba określić...

Już dawno nie spotkałem się z tak/ą "chorą" solidarnością.

BTW

Jak tak czytam wasze posty to widzę, że większość z was jest w pełni zadowolona z konwencjonalnych rezultatów leczenia.

Wspaniała organizacja ZUS zapewniła wam wszystko co się wam należało, wszystko co warte składek, które odprowadzamy.

Jeśli ktoś odpowie TAK WŁAŚNIE TAK ... hm ... nie uwierzę - będzie to jedynie świadectwo bardzo niskiego poczucia własnej wartości.(typowego polaczka zbierającego okruszki)

Prowokacja? dobre...:D:D:D:D bez komentarza;-)

Piotr

27.02.2011 20:46

Odpowiedz

Mimo pewnych zastrzeżeń, błędów i niedociągnięć, dzięki tej opiece lekarskiej i może nie zawsze doskonałym lekarzom żyję i mam się dobrze.

Gdybym zdecydował się na ziółka sprzedawane przez oszustów, właśnie bym dogorywał. Tak, właśnie tak.

Pozdrawiam,

Polaczek zbierający okruszki

leszek

28.02.2011 18:43

Odpowiedz

Prowokacja z grona znajomych?,zabrakło odwagi by oficjanie się podpisać.

sylwia

29.06.2011 17:11

Odpowiedz

dajcie spokój tej kobiecie.każdy ma prawo do decydowania o swoim życiu.Nie znacie Agaty, nie wiecie jak bardzo walczy o siebie o życie.Krytykowanie jest łatwe klawiatura wszystko przyjmie.Nikt wam nie karze dawać pieniędzy,nie chcecie pomagać wasza sprawa ale na litość boską przestańcie oceniać kogoś nie znając go.Nie mamy prawa oceniać innych zwłaszcza w takich momentach kiedy każdy dzień może być ostatnim.Swietnie,że niektórym się udało BRAWO tym bardziej powinniście rozumieć tych którzy mają miej szczęścia,ktrych organizm nie daje rady walczyć a ból nie pozwala zapomnieć o chorobie.Zastanówcie się nad tym co piszecie zanim sami nie będziecie zmuszeni prosić Boga o kolejny dzień życia (siebie bądz bliskiej osoby) tak cennego a tak często nieszanowanego.Całym sercem jestem z Agatą i mam ogromną nadzieją, że co niektórzy zanim napiszą kolejną krytykę zastanowią się i podziękują Bogu za kolejny przeżyty w zdrowiu dzień.

beata79

29.06.2011 18:59

Odpowiedz

O 19:11, dnia 2011-06-29 sylwia napisał(-a):

dajcie spokój tej kobiecie.każdy ma prawo do decydowania o swoim życiu.Nie znacie Agaty, nie wiecie jak bardzo walczy o siebie o życie.Krytykowanie jest łatwe klawiatura wszystko przyjmie.Nikt wam nie karze dawać pieniędzy,nie chcecie pomagać wasza sprawa ale na litość boską przestańcie oceniać kogoś nie znając go.Nie mamy prawa oceniać innych zwłaszcza w takich momentach kiedy każdy dzień może być ostatnim.Swietnie,że niektórym się udało BRAWO tym bardziej powinniście rozumieć tych którzy mają miej szczęścia,ktrych organizm nie daje rady walczyć a ból nie pozwala zapomnieć o chorobie.Zastanówcie się nad tym co piszecie zanim sami nie będziecie zmuszeni prosić Boga o kolejny dzień życia (siebie bądz bliskiej osoby) tak cennego a tak często nieszanowanego.Całym sercem jestem z Agatą i mam ogromną nadzieją, że co niektórzy zanim napiszą kolejną krytykę zastanowią się i podziękują Bogu za kolejny przeżyty w zdrowiu dzień.

"Zastanówcie się nad tym co piszecie zanim sami nie będziecie zmuszeni prosić Boga o kolejny dzień życia (siebie bądz bliskiej osoby) tak cennego a tak często nieszanowanego." Pisząc te słowa do nas... do ludzi na tym forum, gdzie każdy z nas przeżył lub przeżywa podobny dramat jak Twoja koleżanka chyba nie do końca zastanowiłaś się co robisz... Róznica polega chyba tylko na tym, że my przyjmujemy pomoc jaką daje nam konwencjonalna medycyna, a Agata tą pomoc odrzuciła. A szkoda, bo z tego co czytam ta niekonwencjonalna medycyna w jej przypadku raczej wogóle nie działa. Ale każdy ma prawo wyboru jak i każdy ma prawo oceny...

Piotr

01.07.2011 11:12

Odpowiedz

Proszenie u Boga też nie działa, z tego co mi wiadomo