Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

proszę od odpowiedz

Autor: PEPE • 03.07.2009 09:26 • 22 odpowiedzi

PePe

16.07.2009 08:04

Odpowiedz

To sobie miejscówkę ten kaszak znalazł;-). Ja miałam kaszaka na dłoni jak byłam małym dzieckiem.

Niestety nerwica to gówno jak ich mało. Myśłałam, że już ze mną dobrze ale ostatnio dostałam jakiegoś owrzodzenia w jamie ustnej. Wystraszylam sie ze mam hiv az musialam sie przebadac. Oczywiscie hiva brak a to w ustach to zwykłe zapalenie jamy ustnej najpewniej od brudnych owoców, ktore samo przeszlo.

Niestety takie zgrzyty są nawet po zaleczeniu nerwicy tyle, ze znacznie rzadziej.

Do lekarza od glowy idzie sie bez skierowania. Kolejki sa dlugie jak za PRLu po mięso, dlatego polecam chodzic prywatnie.

Witam no nistety nerwica to tez choroba ktora bez watpienia trzaba leczyc co do szukania chorob to jak to sie mowi w nerwicy " nie jednego raka juz przezylem i nie jeden hiv" ja tez czasem sdzukam nowych chorob bo mnnie zakloje w sercu albo brzuch zaboli itd niestety tak dziala nerwica.

zdrowa zycze

aelirenn@o2.pl

16.07.2009 11:52

Odpowiedz

Witam no nistety nerwica to tez choroba ktora bez watpienia trzaba leczyc co do szukania chorob to jak to sie mowi w nerwicy " nie jednego raka juz przezylem i nie jeden hiv" ja tez czasem sdzukam nowych chorob bo mnnie zakloje w sercu albo brzuch zaboli itd niestety tak dziala nerwica.

zdrowa zycze

Mnie nigdy nie przerażał ból serca. Jakoś się tego nie bałam. Ale jak miałam zaburzenia czucia z nerwów to myslalam, ze mam stwardnienie rozsiane i, ze to jest wlasnie atak choroby. Im bardziej sie denerwowalam tym wieksze byly objawy. Niby nie mialam tomografii glowy wiec sm teoretycznie nie jest wykluczone ale do tej pory pojawilyby sie znowu objawy, a tak po uspokajaczach przeszlo wogole. Poza tym niby to jeden z typowych objawow nerwicy, wiec poki co mam to w dupie.

Ja mam zchize na punkcie wezlow chlonnych. To, ze sa w moim ciele i da sie je gdzie niegdzie wyczuc (mam b.cienka skore na szyi) wprowadza mnie w lęk więc wolę zostawic je w spokoju i nie ruszac.

PePe

17.07.2009 06:20

Odpowiedz

Mnie nigdy nie przerażał ból serca. Jakoś się tego nie bałam. Ale jak miałam zaburzenia czucia z nerwów to myslalam, ze mam stwardnienie rozsiane i, ze to jest wlasnie atak choroby. Im bardziej sie denerwowalam tym wieksze byly objawy. Niby nie mialam tomografii glowy wiec sm teoretycznie nie jest wykluczone ale do tej pory pojawilyby sie znowu objawy, a tak po uspokajaczach przeszlo wogole. Poza tym niby to jeden z typowych objawow nerwicy, wiec poki co mam to w dupie.

Ja mam zchize na punkcie wezlow chlonnych. To, ze sa w moim ciele i da sie je gdzie niegdzie wyczuc (mam b.cienka skore na szyi) wprowadza mnie w lęk więc wolę zostawic je w spokoju i nie ruszac.

to zalezy tez od stanu zaawansowanie nerwicy lekowej. mnie np boli gradlo bo wypilem cos zimnego albo spoce sie w nocy bo mega goraco na polu i odrazu wydaje mi sie ze jestem bardzo powaznie chory a to sa symptomy danej groznej choroby, biore hydroxizinium i pomaga, tzna bardzo chce mi sie po niej spac.

pozdrawiam