PEPE
03.07.2009 09:26
Witam mam na imie Przemek i mam 24 lata i pewien problem który niepokoi mnie od jakiegos misiaca. Dodam ze mam nerwice lekowa i moje objawy moge byc urojone. otorz jakis misiac temu pod uchem zobaczylem malutki ruszający sie guzeka wlasnie wtedy mialem zapalenie gardla i oskrzeli. po wyleczeniu guzek zostal troszeczke urosl jak mialem problemy z gardlem 2 raz ale nadal ma okolo 3-5 mm bylem u lekarza rodzinnego ktory po przebadaniu stwierdzil ze to wezel chlonny ale nei jest patologiczny ponieważ rusza sie wzgledem podloza i mozna go podniesc razem ze skora. bylem spokojniejszy ale czytalem w necie wlasnie o ziarnicy czy chlonniakach i odrazu zaczela sie taka jazda ze masakra:/ poczytalem o objawach i oczywiscie zaczalem ich szukac. nie poce sie w nicy no moze z raz ale mialem zamkniete okno i bylo duszno i nie bylem tez znow jakos mega spocony tylko troche z reszta moja zona tez;)poszedlem znow do lekarki ktora powiedziala ze dla mojego swietego spokoju moze mnie wyslac do laryngologa bo nie widzi nic powaznego. dodam ze nie chudne a nawet moze przeciwnie bo mam 85 kg i sie trzyma. innych wezlow jakis widocznych czy twardych nie zauwazylem, nie mam temprratury i dopisuje mi apetyt. sam juz nei wiem bo spedza mi to sen z powiek a nerwica tez sie nasila. Pozdrawiam i zycze zdrowia. JEstem programista wiec jakby co moge zawsze pomoc w redagowaniu strony:)